Ja bym sobie nigdy nie przedłużyła rzęs to strasznie niszczy naturalne rzęsy lepiej zainwestować w jakieś serum albo odżywczy tusz do rzęs bo słyszałam ,że są takie
A o jakie tusze Ci chodzi? Można je kupić w drogerii czy trzeba w aptece?
Suzana: a czy Twoje rzęsy się nie osłabiły? Ja się boję że zaczną mi wypadać...
no mnie nie wypadły jak na razie ja nie robiłam 1;1 tylko 1;3 trochę sztucznych odpadło ale pozostały moje rzęsy więc uszczerbku jak na razie nie widzę.
Ja bym sobie nigdy nie przedłużyła rzęs to strasznie niszczy naturalne rzęsy lepiej zainwestować w jakieś serum albo odżywczy tusz do rzęs bo słyszałam ,że są takie
no mnie nie wypadły jak na razie ja nie robiłam 1;1 tylko 1;3 trochę sztucznych odpadło ale pozostały moje rzęsy więc uszczerbku jak na razie nie widzę.
A za ile można zrobić taki zabieg? Jak to wygląda? Rzęsy są przyklejane do naturalnych pojedynczo czy kępkami?
A za ile można zrobić taki zabieg? Jak to wygląda? Rzęsy są przyklejane do naturalnych pojedynczo czy kępkami?
ja kupiłam kupon na grouponie za 89 zł wiem ryzyko ale jakoś skusiłam się. Rzęsy chyba kępkami przyklejane wiesz, że nawet nie wiem jak wypadają to pojedyncze robiłam w salonie My Lovely Lashes w Warszawie poszukaj w necie tam będzie chyba opisane jak to się robi.
Hej dziewczyny powiem Wam że się w końcu zdecydowałam na ten zabieg w My LovelY Lashes! Efekty przerosły moje oczekiwania - jest super!!! Rzęsy są długie, podwinięte, ale bez efekty sztuczności Już wiem na co teraz będę wydawać pieniądze