Dziewczyny!
nawet sobie sprawy nie zdajecie ile z nas nosi źle dobrany stanik. załączam więc do tego tematu link do strony i zawartość strony, sama będę musiała wymienić górną część garderoby.
a zawsze zastanawiam się dlaczego mam 'fałdki pod pachami" a okazało się, że to moje piersi wyemigrowały mi do góry
Wyszło mi że muszę mieć większą miseczkę i mniejszy obwód stanika... tak myślałam... wezmę pod uwagę przy zakupach- uwaga panie sprzedawczynie będę wymyślać! ;D
Nie lubię kupować staników- mam małe piersi i jestem szczupła, a mam wrażenie, ze wszyscy producenci staników uważają, ze małe piersi rosną jeden obok drugiego, bez żadnego odstępu-miski są przeważnie za blisko siebie i wtedy zjeżdża mi z jednej piersi. Trudno mi dobrać odpowiedni stanik.
To pewnie dlatego, że w takich stanikach małe piersi wyglądają lepiej.
Ja niestety mam bardzo mały obwód i jak tylko zarobię jakąś kasę, będę musiała wydać je na jakieś droższe staniki, bo z tych tańszych nie ma aż tak małych obwodów Na razie muszę cierpieć.
Ja też mam mały obwód. jak do tej pory nalepszy stanik kupiłam w Triumph. Ale kosztowal 80 zł. Także nie mogę sobie za często pozwolić na taki wydatek, ale te tańsze-z targów się nie nadają do niczego, a już na pewno nie do piersi
a ja kupiłam za 11 zł ) u mnie wszytko ekstra )) z dwa miechy temu zaczełam nosić większą michę i jest lepiej )
Też mam kilka tańszych, ale nie pasują mi-jakies takie sztywne, źle uszyte-może po prostu źle dobrałam. Nie zmieniam zdania-nie nawidzę kupować staników.
Dziewczyny!
nawet sobie sprawy nie zdajecie ile z nas nosi źle dobrany stanik. załączam więc do tego tematu link do strony i zawartość strony, sama będę musiała wymienić górną część garderoby.
a zawsze zastanawiam się dlaczego mam 'fałdki pod pachami" a okazało się, że to moje piersi wyemigrowały mi do góry
Ja od lat kupuję staniki Konrad Spory wydatek ale długo je mam i są wygodne. Te z targu też kupowałam ale kiedyś jeden mnie uczulił i zaprzestałam. Ostatnio kupiłam sobie fajny w h&m i jestem zadowolona
Taki jak w załączniku tylko że różowy