ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 04-05-11, 21:45
kleo kleo jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał tymka1989 Zobacz post
Ja od lat kupuję staniki Konrad Spory wydatek ale długo je mam i są wygodne. Te z targu też kupowałam ale kiedyś jeden mnie uczulił i zaprzestałam. Ostatnio kupiłam sobie fajny w h&m i jestem zadowolona
Taki jak w załączniku tylko że różowy
naprawdę uczulił Cię stanik? kurdę, zawsze ( no prawie zawsze kupuję jakiś stanik na bazarkach ) ale nigdy z czymś takim się nie spotkałam.

p.s. podoba mi się kolor stanika, którego wstawiłaś. ;D
stare 04-05-11, 23:34
Milusienka
Guest

Ja tak czytam wasze wypowiedzi i osobiście wiele naczytałam się na temat tanich staników z bazarków i targów, osobiście nigdy na taki stanik nie skusiłabym się, rozumie, że dzisiaj prawie wszystko produkuje się w Chinach, ale te tańsze staniki mogą faktycznie uczulać i być szkodliwe dla zdrowia, zwłaszcza z t.z.w. fiszbinami ( drucikami ) - to one często szkodzą i uczulają, ale również kiepska jakość materiału.
Kiedyś wyrzuciłam 2 staniki , jeden z TRIUMPH , drugi z nieznanej mi firmy i z ciekawości wyjęłam te druciki, naprawdę różnica niesamowita w jakości tych drucików. Te taniochy nie wiadomo z jakiego tworzywa są wykonane, nawet słyszałam, ze rdzewieją, ale mało kto zagląda w głąb stanika,
dlatego co jak co, ale na stanikach i majteczkach nie oszczędzam, jeśli nie TRIUMPH, to zawsze zwracam uwagę aby był to jednak produkt polski, fakt kosztują takie staniki od 50 zł wzwyż, ale dzięki temu wiem, co noszę na sobie.
stare 14-05-11, 20:30
UnaDonna UnaDonna jest nieaktywny
Senior Member

No właśnie, nie raz miałam problem z fiszbinami, które przebijały się przez materiał i kłuły w pierś ;/
Dostałam trochę kasy na maturę i mam zamiar przeznaczyć ją na stanik, bo to najistotniejsza z rzeczy, które muszę kupić.
stare 05-03-12, 23:32
kleo kleo jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Zdjęcia: 4
odnawiam temat, bo niestety nie mogę pozbyć się wałeczków po pachami. są okropne, przez to też nie lubię nosić bluzek na ramiączka wyglądają jak mega tłuszcz. stanik zmieniłam na większą miseczkę, tak by biust miał gdzie przewędrować z powrotem, ale nadal wałki są, nawet masaże, jakieś 'ściąganie w dół' wykonuję, ale no nic.. w czarnej dupie jestem, że tak powiem. jakieś rady? ćwiczenia? któraś się pozbyła problemu?
stare 06-03-12, 19:05
zgubilammusk zgubilammusk jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 2
Zdjęcia: 19
Cytat:
Napisał kleo Zobacz post
odnawiam temat, bo niestety nie mogę pozbyć się wałeczków po pachami. są okropne, przez to też nie lubię nosić bluzek na ramiączka wyglądają jak mega tłuszcz. stanik zmieniłam na większą miseczkę, tak by biust miał gdzie przewędrować z powrotem, ale nadal wałki są, nawet masaże, jakieś 'ściąganie w dół' wykonuję, ale no nic.. w czarnej dupie jestem, że tak powiem. jakieś rady? ćwiczenia? któraś się pozbyła problemu?
Mam ten sam problem, tym bardziej gdy stanik jest z usztywnianą miseczką. Mam typowo brazilijskie, kaształty, jestem pełniejsza kobietą. Równie bardzo denerwuje mnie ten problem, zauwazylam, ze gdy nosze nieusztywniany stanik to zmniejsza się on. Pozdrawiam

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania