28-02-11, 23:23
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
strój na wesele
mam niedługo wesele ciotecznego barata. mama każe mi założyć na nie garnitur, twierdzi, ze inaczej nie wypada. ale mi to nie do końca pasuje, to nie w moim stylu.myśle o założeniu jakiegoś t-shirtu i marynarki do materiałowych spodni nie od garnituru. myślicie, ze to przejdzie? dodam, ze kosnultowalem rzecz z moją partnerką i ona twierdzi, ze wstydzic się za mnie nie będzie
|

01-03-11, 12:50
|
|
Member
|
|
|
|
Wesele to bardzo elegancka okazja, ale wydaje mi się, że nie trzeba już zakładać tylko i wyłącznie garniuturów. Wybierz to w czym czujesz się najlepiej ale tak aby również wyglądać stoswonie do okazji
|

05-03-11, 12:47
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
ubierz się tak, aby było Ci wygodnie i stosownie do okazji. Nie zapominaj też o kreacji partnerki- musicie do siebie pasować. Bo jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie w t-shircie a jej w pięknej balowej sukni;/
|

30-03-11, 19:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Zgadzam się,
oczywiście wesele jest bardzo ważne i trzeba ładnie wyglądać, ale też bez przesady jeżeli ktoś się źle czuje w garniturze i się w niego ubierze na takie wesele to nie wiem czy będzie się fajnie bawił.
A jak założy to w czym czuje się spoko, to w nosie będzie mial opinie innych.
A z resztą teraz na weselu panuje samowolka już minęły te czasy balowych sukni i fraków.  
|

30-03-11, 20:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
tak jak radziły Ci dziewczyny, postaraj dobrać swój strój do kreacji partnerki.
osobiście uważam, że T-shirt + marynarka jak najbardziej pasuje. bardzo mi się podoba jak chłopak tak się ubiera, elegancko a zarazem tak.. naturalnie, inaczej
|

03-01-12, 09:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał kris21
mam niedługo wesele ciotecznego barata. mama każe mi założyć na nie garnitur, twierdzi, ze inaczej nie wypada. ale mi to nie do końca pasuje, to nie w moim stylu.myśle o założeniu jakiegoś t-shirtu i marynarki do materiałowych spodni nie od garnituru. myślicie, ze to przejdzie? dodam, ze kosnultowalem rzecz z moją partnerką i ona twierdzi, ze wstydzic się za mnie nie będzie 
|
nie radzę si ę w tym stroju pokazywać na weselu bo staniesz się obiektem do wyśmiewania
|

03-01-12, 15:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Według mnie - tak jak wspominały Dziewczyny - musisz dopasować się stylem ubioru do partnerki. Jeżeli ona zakłada wyrafinowaną suknię, Ty powinieneś bezwzględnie towarzyszyć jej w garniturze!!! Chyba że ona założy coś bardzo niezobowiązującego (chociaż wątpię, bo każda dziewczyna kocha mieć okazję, żeby włożyć coś najbardziej wykwintnego, co ma w szafie!)...
Druga sprawa - Twój strój zależy też od funkcji, jaką pełnisz; jeżeli jesteś świadkiem pary młodej, to nie wyobrażam sobie żeby świadek był w czymkolwiek innym poza klasycznym garniturem! W końcu to dość sformalizowana ceremonia i dlatego ubranie też musi być formalne.
Nie wiem dlaczego w dzisiejszych czasach faceci tak unikają garniturów.... niejedna kobieta zwróci o wiele większą uwagę na mężczyznę, który ma porządnie skrojony, wysmakowany garnitur - moim zdaniem tego typu strój jest mega-seksowny
|

03-01-12, 16:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał anxiety_explosion
Nie wiem dlaczego w dzisiejszych czasach faceci tak unikają garniturów.... niejedna kobieta zwróci o wiele większą uwagę na mężczyznę, który ma porządnie skrojony, wysmakowany garnitur - moim zdaniem tego typu strój jest mega-seksowny 
|
Tez tak myślę, jeden porządny garnitur każdy mężczyzna powinien mieć i raz na rok go założyć-myslę, że wesele to świetna okazja
|

03-01-12, 17:38
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał olexandra
nie radzę si ę w tym stroju pokazywać na weselu bo staniesz się obiektem do wyśmiewania
|
Nie wiem, czy jest sens odgrzebywać prastare wątki, które zostały założone prawie rok temu. Wesele o ile w ogóle było, to już dawno się odbyło . Pisze o ile w ogóle się obyło, ponieważ Kris21 to jeden z 11klonów, które zasypywały nas głupkowatymi pytaniami.
Kris21 CHCIAŁA także przyspieszyć zarost, jeśli któraś o tym nie pamięta  więc nie wiem, czy warto odpisywać.
|

04-01-12, 11:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
Nie wiem, czy jest sens odgrzebywać prastare wątki, które zostały założone prawie rok temu. Wesele o ile w ogóle było, to już dawno się odbyło . Pisze o ile w ogóle się obyło, ponieważ Kris21 to jeden z 11klonów, które zasypywały nas głupkowatymi pytaniami.
Kris21 CHCIAŁA także przyspieszyć zarost, jeśli któraś o tym nie pamięta  więc nie wiem, czy warto odpisywać.
|
O rany... rzeczywiście, to mega-stary wątek... Łapię się na tym, że w ogóle nie patrzę na datę utworzenia wątku. I w ogóle to brzmi dosyć upiornie - że ludzie tworzą jakieś klony na forum, piszą jako wiele osób naraz... Okropne  Nawet bym na to nie wpadła!
Chyba muszę uważniej przyglądać się wątkom, zanim wezmę udział w dyskusji...
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|