ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 02-12-11, 09:59
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Hmmm, to chyba zdecydowanie nie dla mnie. Jestem tradycjonalistką. Muszę czuć wodę i pianę na włosach. Muszę konkretnie włosy i głowę wymasować, porządnie wszystko spłukać, a potem odżywić. Chyba niezbyt fajnie bym się czuła, wiedząc, ze "umyłam" włosy suchym szamponem.
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-11, 10:23
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
Muszę czuć wodę i pianę na włosach.
Ja też!!! W ogóle uważam, że mycie włosów to coś więcej niż zabieg pielęgnacyjny - mam do niego taki nabożny szacunek, że psychicznie czuję się jak po sesji u psychoterapeuty, kiedy porządnie umyję włosy...serio! Tylko czasami rzeczywiście są sytuacje, w których trzeba w parę minut doprowadzić włosy do nienagannego wyglądu i zachwyciło mnie, że da się w dzisiejszych czasach coś takiego osiągnąć kosmetykami (naturalnie zaraz np. po powrocie do domu ten suchy szampon bym PORZĄDNIE ZMYŁA )
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-12-11, 19:36
snowflower snowflower jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
wg mnie może się sprawdzić w nagłych przypadkach, gdy nie ma czasu na umycie głowy. Do regularnego stosowania wolę zwykły szampon
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-12-11, 23:15
kleo kleo jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał snowflower Zobacz post
wg mnie może się sprawdzić w nagłych przypadkach, gdy nie ma czasu na umycie głowy. Do regularnego stosowania wolę zwykły szampon
ale stosujesz? jak sie wlosy po tym zachowuja? zadnego uczulenia sie nie lapie?
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-12-11, 16:18
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Też się nad takim szamponem kiedyś zastanawiam... Ale rzeczywiście nie ma to jak "prawdziwe" mycie włosów-człowiek czuje się wtedy niemalże jak nowonarodzony heh Moja mama kiedyś używała takiego specyfiku i mówiła, iż był to taki proszek/talk, który pochłaniał tylko sebum/"tłuszcz" z włosów,ale nic poza tym...Posklejane pasma nadal pozostawały Wg mnie włosy nieumyte nadal takimi pozostają, także nie ma co się spodziewać jakiegoś spektakularnego odświeżenia i efektu "jak po myciu"....

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-12, 14:49
olexandra olexandra jest nieaktywny
Member

Moim zdaniem bez wody się nic nie umyje, nie wiem ale jakaś sceptyczna jestem do tego typu produktów, brud z włosów woda zmyje i się spłucze a jak się posypie włosy tym talkiem to gdzie on znika?? wsiąka??
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-12, 15:30
Senior Member

ja tez kupilam, niby tluste nie byly, ale swieze z pewnoscia tez. i takie przychlapniete jakies, nie wiem czemu.. najlpesze jest to, ze po jednkrotnym uzytkowaniu cala buteleczka sie skonczyla w magicnzy sposob. widocznie musia jakas dziurka sie zrobic, albo spadala mojej wspolokatorce i sie wszytsko ulotnilo. no ale.. podobno nie spadla
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-12, 16:51
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał kleo Zobacz post
ja tez kupilam, niby tluste nie byly, ale swieze z pewnoscia tez. i takie przychlapniete jakies, nie wiem czemu.. najlpesze jest to, ze po jednkrotnym uzytkowaniu cala buteleczka sie skonczyla w magicnzy sposob. widocznie musia jakas dziurka sie zrobic, albo spadala mojej wspolokatorce i sie wszytsko ulotnilo. no ale.. podobno nie spadla
Kleo ja tez kiedyś słyszałam o takim przypadku (szampon był z syoss'a), więc koleżanka mówi prawdę

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-12, 19:56
jola jola jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał anxiety_explosion Zobacz post
To co piszecie oczywiście zniechęca... ale wizja specyfiku, który mógłby zdziałać cuda w parę sekund - w przypadku, kiedy nagle trzeba mieć włosy bez zarzutu a nie ma czasu na mycie - nadal mnie kusi.. Nie wiem, czy jednak nie spróbuję!
Ja tez jestem bardzo ciekawa tego szamponu-ale nie mam odwagi użyć by się całkowicie nie zdołowac potem
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-12, 20:43
Senior Member

Cytat:
Napisał RudaGrazyna Zobacz post
Kleo ja tez kiedyś słyszałam o takim przypadku (szampon był z syoss'a), więc koleżanka mówi prawdę
moj tez s syoss'a byl! a ja biedna tak posadzałam :P swoja droga ciekawe czemu tak sie dzieje, nawet dobrze go w sumie nie wyprobowalam, oszukancy
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania