05-04-11, 09:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Szczotki z naturalnym włosiem
Używacie może szczotek do włosów z naturalnego włosia?
|

05-04-11, 14:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
mam i szczotkę zwykła ale i z naturalnego włosia, którą używam do modelowania włosów. jest o sto razy lepsza od tych plastikowych, sztucznych i twardych szczotek
|

05-04-11, 20:33
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja teraz chce kupić taką z włosiem dzika , w Rossmanie widziałam szczotki mieszane trochę włosia i trochę plastiku ale jakoś mnie nie przekonały
|

08-04-11, 18:06
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Zgadzam się z kleo. Jak mnie raz fryzjerka namówiła na szczotkę z dzika, to już chyba nigdy jej nie zamienie. I to mam taką specjalną do włosów falowanych, żeby się taki puch nie robił. Na stoiskach Beliso shop mają najróżniejsze, były do falowanych , do cienkich i takie unoszące. Tymi plastikami to tylko jeszcze bardziej niszczyłam.
|

08-04-11, 19:52
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał PanzerKitty
Ja teraz chce kupić taką z włosiem dzika , w Rossmanie widziałam szczotki mieszane trochę włosia i trochę plastiku ale jakoś mnie nie przekonały 
|
Może i ja na taką szczotkę się skuszę.Tylko muszę znaleźć taką,by miała prawdziwe włosie z dzika.
|

08-04-11, 20:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał mill
Zgadzam się z kleo. Jak mnie raz fryzjerka namówiła na szczotkę z dzika, to już chyba nigdy jej nie zamienie. I to mam taką specjalną do włosów falowanych, żeby się taki puch nie robił. Na stoiskach Beliso shop mają najróżniejsze, były do falowanych , do cienkich i takie unoszące. Tymi plastikami to tylko jeszcze bardziej niszczyłam.
|
Ja mam falowane włosy ,czy mogła byś mi dokładnie powiedzieć jak wygląda ta szczotka wkleić zdjęcie ewentualnie podać linka do strony gdzie ją można kupić?
|

08-04-11, 21:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
pierwszy raz słyszę szczotce z dzika. A ile takie cudo kosztuje? i czy naprawdę jest taka dobra?
|

08-04-11, 22:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Też jestem zainteresowana taką szczotką - poprosimy o więcej informacji na jej tamat
|

10-04-11, 11:08
|
|
Member
|
|
|
|
Dziewczyny, co z tą szczotką?
|

10-04-11, 13:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał lucynka
Dziewczyny, co z tą szczotką? 
|
Nie wiem ja ide na spacer do lasu to może dorwę jakiegoś dzika na szczotke  haahahaahhahaa
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|