28-12-09, 17:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Tematy do usunięcia lub przeniesienia
Nadal wpisujcie tutaj tematy do przeniesienia, zdublowane do usunięcia itd ipt, a spam zgłaszajcie poprzez klikanie w "raportuj zły post" czyli w
Ostatnio edytowane przez dakota ; 19-06-10 o 22:45
Powód: zmiana zawartosci tematu
|

25-06-10, 12:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Mam pytanie.
Dlaczego przeniesiono mój wątek "Balsam ujędrniający" z forum Pielęgnacja i kosmetologia, pod którym jest zresztą napisane: "Pytaj o kremy i inne kosmetyki, ich składniki, formuły, działanie i skuteczność. Będziemy drążyć temat i zachęcamy do tego samego!" na wątek (!) "jakich balsamów teraz używacie" na forum Zakupy kosmetyczne. Uważam, że:
a) tamten wątek służy do pisania, czego w danej chwili używamy, a nie zadawania pytań i proszenia o poradę. Według opisu służy do tego forum Pielęgnacja i kosmetologia.
b)jeżeli moderator jest aż tak bardzo dokładny, to dlaczego np na Makijażu istnieje osobny wątek odnośnie podkładu z Rimmela, gdy jest zbiorczy "Wybór podkładu". Tym bardziej więc nie rozumiem zasadności łączenia mojego wątku z innym, skoro pytam konkretnie o balsamy ujędrniające.
PS. Z góry przepraszam, za umieszczenie tego posta w tym wątku, ale tym razem nie miałam pojęcia, gdzie go umieścić (więc jeśli zostanie przeniesiony, pretensji o to robić nie będę :P). A nowego wątku z takiego powodu zakładać nie chciałam.
|

25-06-10, 13:25
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Mam pytanie.
Dlaczego przeniesiono mój wątek "Balsam ujędrniający" z forum Pielęgnacja i kosmetologia, pod którym jest zresztą napisane: "Pytaj o kremy i inne kosmetyki, ich składniki, formuły, działanie i skuteczność. Będziemy drążyć temat i zachęcamy do tego samego!" na wątek (!) "jakich balsamów teraz używacie" na forum Zakupy kosmetyczne. Uważam, że:
a) tamten wątek służy do pisania, czego w danej chwili używamy, a nie zadawania pytań i proszenia o poradę. Według opisu służy do tego forum Pielęgnacja i kosmetologia.
b)jeżeli moderator jest aż tak bardzo dokładny, to dlaczego np na Makijażu istnieje osobny wątek odnośnie podkładu z Rimmela, gdy jest zbiorczy "Wybór podkładu". Tym bardziej więc nie rozumiem zasadności łączenia mojego wątku z innym, skoro pytam konkretnie o balsamy ujędrniające.
PS. Z góry przepraszam, za umieszczenie tego posta w tym wątku, ale tym razem nie miałam pojęcia, gdzie go umieścić (więc jeśli zostanie przeniesiony, pretensji o to robić nie będę :P). A nowego wątku z takiego powodu zakładać nie chciałam.
|
mam nadzieję, ze moja odpowiedz Cię zadowoliła chociażby w 80% 
a tutaj masz wszystkie posty z "balsamem ujędrniającym"
http://ibeauty.pl/vbulletin/search.php?searchid=26637
|

12-07-10, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ewa9317
Nadal wpisujcie tutaj tematy do przeniesienia, zdublowane do usunięcia itd ipt, a spam zgłaszajcie poprzez klikanie w "raportuj zły post" czyli w 
|
hmmm post napisany przez Ewę???? a edytowany przez Dakode?? a można czyiś post modyfikować?? nie widziałam
|

12-07-10, 11:58
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dezorganizacja
hmmm post napisany przez Ewę???? a edytowany przez Dakode?? a można czyiś post modyfikować?? nie widziałam
|
można jeśli się jest moderatorem, a Ada nim jest
|

12-07-10, 12:00
|
 |
Member
|
|
|
|
aaa no wiem, że jest - nie wiedziałam ze można moderator moze takie rzeczy heeheheh  )
|

12-07-10, 12:09
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dezorganizacja
aaa no wiem, że jest - nie wiedziałam ze można moderator moze takie rzeczy heeheheh  )
|
moderator jest od tego, żeby trzymać porządek na forum 
a to co Ewa miała w swoim poście napisanym było już dawno nieaktualne - ten wątek służy do zgłaszania problemów na forum (głownie pomaga moderatorom)
|

15-10-10, 17:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Stworzyłam temat, w którym napisałam o wymianie lakierów ale znikł, przecież to nie była reklama  a nie widziałam żeby ktoś pisał o tym
|

16-10-10, 17:22
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał puchiko
Stworzyłam temat, w którym napisałam o wymianie lakierów ale znikł, przecież to nie była reklama  a nie widziałam żeby ktoś pisał o tym
|
Aniu reklamowałaś jeden z portali, spróbuj na tamtym portalu wkleic linka na IB- gwarantuje Ci ze nawet ostrzeżenia tam nie dostaniesz tylko od razu ban
i to była reklama, z reszta było to zgłoszone do nas dlatego reakcja była natychmiastowa.... nie ma co tego komentować
|

05-05-11, 14:43
|
|
Member
|
|
|
|
|
Chciałabym zasugerować połączenie dwóch wątków lub usunięcie mojego ze względu na bliskoznaczność tematów. Założyłam temat: "gdzie kupujecie kosmetyki" nie widząc, że ewa9317 długo, długo przede mną rozpoczeła wątek "w jakich drogeriach najczęsciej kupujecie?".Nie lubię błaganić. Proszę wybaczyć, moje niedopatrzenie.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|