ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 28-12-09, 17:08
ewa9317 ewa9317 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 24
Tematy do usunięcia lub przeniesienia

Nadal wpisujcie tutaj tematy do przeniesienia, zdublowane do usunięcia itd ipt, a spam zgłaszajcie poprzez klikanie w "raportuj zły post" czyli w

Ostatnio edytowane przez dakota ; 19-06-10 o 22:45 Powód: zmiana zawartosci tematu
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-06-10, 12:23
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Mam pytanie.
Dlaczego przeniesiono mój wątek "Balsam ujędrniający" z forum Pielęgnacja i kosmetologia, pod którym jest zresztą napisane: "Pytaj o kremy i inne kosmetyki, ich składniki, formuły, działanie i skuteczność. Będziemy drążyć temat i zachęcamy do tego samego!" na wątek (!) "jakich balsamów teraz używacie" na forum Zakupy kosmetyczne. Uważam, że:
a) tamten wątek służy do pisania, czego w danej chwili używamy, a nie zadawania pytań i proszenia o poradę. Według opisu służy do tego forum Pielęgnacja i kosmetologia.
b)jeżeli moderator jest aż tak bardzo dokładny, to dlaczego np na Makijażu istnieje osobny wątek odnośnie podkładu z Rimmela, gdy jest zbiorczy "Wybór podkładu". Tym bardziej więc nie rozumiem zasadności łączenia mojego wątku z innym, skoro pytam konkretnie o balsamy ujędrniające.
PS. Z góry przepraszam, za umieszczenie tego posta w tym wątku, ale tym razem nie miałam pojęcia, gdzie go umieścić (więc jeśli zostanie przeniesiony, pretensji o to robić nie będę :P). A nowego wątku z takiego powodu zakładać nie chciałam.
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-06-10, 13:25
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Mam pytanie.
Dlaczego przeniesiono mój wątek "Balsam ujędrniający" z forum Pielęgnacja i kosmetologia, pod którym jest zresztą napisane: "Pytaj o kremy i inne kosmetyki, ich składniki, formuły, działanie i skuteczność. Będziemy drążyć temat i zachęcamy do tego samego!" na wątek (!) "jakich balsamów teraz używacie" na forum Zakupy kosmetyczne. Uważam, że:
a) tamten wątek służy do pisania, czego w danej chwili używamy, a nie zadawania pytań i proszenia o poradę. Według opisu służy do tego forum Pielęgnacja i kosmetologia.
b)jeżeli moderator jest aż tak bardzo dokładny, to dlaczego np na Makijażu istnieje osobny wątek odnośnie podkładu z Rimmela, gdy jest zbiorczy "Wybór podkładu". Tym bardziej więc nie rozumiem zasadności łączenia mojego wątku z innym, skoro pytam konkretnie o balsamy ujędrniające.
PS. Z góry przepraszam, za umieszczenie tego posta w tym wątku, ale tym razem nie miałam pojęcia, gdzie go umieścić (więc jeśli zostanie przeniesiony, pretensji o to robić nie będę :P). A nowego wątku z takiego powodu zakładać nie chciałam.
mam nadzieję, ze moja odpowiedz Cię zadowoliła chociażby w 80%
a tutaj masz wszystkie posty z "balsamem ujędrniającym"
http://ibeauty.pl/vbulletin/search.php?searchid=26637

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 11:29
dezorganizacja dezorganizacja jest nieaktywny
Member

Cytat:
Napisał ewa9317 Zobacz post
Nadal wpisujcie tutaj tematy do przeniesienia, zdublowane do usunięcia itd ipt, a spam zgłaszajcie poprzez klikanie w "raportuj zły post" czyli w

hmmm post napisany przez Ewę???? a edytowany przez Dakode?? a można czyiś post modyfikować?? nie widziałam
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 11:58
straż forumowa

Cytat:
Napisał dezorganizacja Zobacz post
hmmm post napisany przez Ewę???? a edytowany przez Dakode?? a można czyiś post modyfikować?? nie widziałam
można jeśli się jest moderatorem, a Ada nim jest

Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 12:00
dezorganizacja dezorganizacja jest nieaktywny
Member

aaa no wiem, że jest - nie wiedziałam ze można moderator moze takie rzeczy heeheheh)
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 12:09
straż forumowa

Cytat:
Napisał dezorganizacja Zobacz post
aaa no wiem, że jest - nie wiedziałam ze można moderator moze takie rzeczy heeheheh)
moderator jest od tego, żeby trzymać porządek na forum
a to co Ewa miała w swoim poście napisanym było już dawno nieaktualne - ten wątek służy do zgłaszania problemów na forum (głownie pomaga moderatorom)

Odpowiedź z Cytatem
stare 15-10-10, 17:16
puchiko puchiko jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 9
Stworzyłam temat, w którym napisałam o wymianie lakierów ale znikł, przecież to nie była reklama a nie widziałam żeby ktoś pisał o tym
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-10-10, 17:22
straż forumowa

Cytat:
Napisał puchiko Zobacz post
Stworzyłam temat, w którym napisałam o wymianie lakierów ale znikł, przecież to nie była reklama a nie widziałam żeby ktoś pisał o tym
Aniu reklamowałaś jeden z portali, spróbuj na tamtym portalu wkleic linka na IB- gwarantuje Ci ze nawet ostrzeżenia tam nie dostaniesz tylko od razu ban

i to była reklama, z reszta było to zgłoszone do nas dlatego reakcja była natychmiastowa.... nie ma co tego komentować

Odpowiedź z Cytatem
stare 05-05-11, 14:43
elle_s elle_s jest nieaktywny
Member

Chciałabym zasugerować połączenie dwóch wątków lub usunięcie mojego ze względu na bliskoznaczność tematów. Założyłam temat: "gdzie kupujecie kosmetyki" nie widząc, że ewa9317 długo, długo przede mną rozpoczeła wątek "w jakich drogeriach najczęsciej kupujecie?".Nie lubię błaganić. Proszę wybaczyć, moje niedopatrzenie.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
konkurs, makijaż karnawałowy, plagiat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania