22-08-11, 20:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Jak to by było pięknie, gdyby w drogeriach, perfumeriach czy aptekach klientki dostawały wszystkie te próbki, które są przez producentów właśnie dla nich przeznaczone!!! Wychodzi na to, że chciwość pracowników tych sklepów nie zna granic..
|

31-08-11, 18:15
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał anxiety_explosion
Jak to by było pięknie, gdyby w drogeriach, perfumeriach czy aptekach klientki dostawały wszystkie te próbki, które są przez producentów właśnie dla nich przeznaczone!!! Wychodzi na to, że chciwość pracowników tych sklepów nie zna granic..
|
nawet jak sie czasem upomnialam to mówią, że nie ma
|

12-02-12, 20:39
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
ja testerów pomadek i błyszczyków nie używam bo brzydze sie poprostu, co innego podkład i cienie bo to bardziej higieniczne choc tez sa przypadki, ze nie. Perfumami tez sie psikam bo sa "najbezpieczniejsze". szkoda, ze wiele testerków nie ma - bo albo personel zabiera albo klienci
|

13-02-12, 13:01
|
|
Senior Member
|
|
|
|
No ja na usta też nie nakładam testerów, próbuję na ręce a potem zmywam chusteczką. Podkład jest bardziej higieniczny tylko gdy jest w pompce, bo wyciskany z tubki też może mieć opalcowany ten dziubek
|

04-03-12, 23:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja testowałam tylko podkłady z tego względu, że raz byłam świadkiem jak młode dziewczyny chodzące do szkoły (miały tornistry) testowały w kosmetycznym wszystko jak leci, używały podkładów na całą twarz, tusz na rzęsy, błyszczyki.
|

28-04-12, 23:02
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja to albo wacham albo na rece sprawdzam . Nigdy nie uzywam pomadek,tuszy..to takie nie higieniczne
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|