06-02-12, 12:39
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Testy kosmetyków Bourjois - puder Healthy Balance
Zapraszamy do testowania nowości Bourjois - w lutym jest to puder Healthy Balance, który jednocześnie matuje skórę i nadaje jej zdrowy połysk.
Zadanie konkursowe polega na napisaniu wypowiedzi pt. „Zawsze noszę w torebce puder, bo…”.
Wypowiedź może mieć max. 5 zdań.
Konkurs trwa od 6 do 20 lutego 2012.
Wybierzemy 50 osób, które dostaną pudry do przetestowania i podzielenia się z nami swoimi opiniami.
Zapraszamy!
Szczegóły konkursu: http://ibeauty.pl/artykuly,1,32,2631...puder-bourjois
|

06-02-12, 12:59
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Zawsze noszę puder w torebce, bo... mam wtedy możliwość poprawienia makijażu przez cały dzień. Gdy dobrze wyglądam czuję się bardziej odważna, pewniej czuję się w kontaktach z innymi ludźmi, a także mam lepsze samopoczucie. Z pudrem do twarzy wystarczy chwila, aby poprawić makijaż po kilku godzinach, gdy już nie wygląda tak dobrze jak zaraz po nałożeniu kosmetyków. Praktycznie niezauważalnie mogę wyglądać tak samo przez cały, pracowity dzień. Jest to kosmetyk, który jest moim "must have" w torebce, ponieważ dzięki niemu czuję się o wiele lepiej
|

06-02-12, 13:12
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Zawsze noszę puder w torebce, bo... GO POTRZEBUJĘ! Moja cera jest normalna! Jednak po upływie godzin makijaż przestaje być idealny! Wymaga drobnych poprawek! No i przecież prawdziwa kobieta MUSI PRZYPUDROWAĆ NOSEK czas od czasu!!! Dlatego by czuć się piękną, zadbaną, pewną siebie i własnego nieskazitelnego wyglądu ZAWSZE MAM W TOREBCE PUDER    :P BO TAK LUBIĘ!!!!
|

06-02-12, 13:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Zawsze noszę puder w torebce bo ... kurcze, nie noszę! Może nie jestem typową kobietą, ale ja nie bardzo potrafię się malować - mimo 30 lat! To znaczy, troszkę potrafię - delikatnie, w 'swoich kolorach'. A puder moglabym nosić ... gdybym go miała - i obiecuję, że będę, gdy wygram!
|

06-02-12, 13:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Zawsze mam puder w torebce bo...
- uważam, że piękna cera to największa ozdoba każdej kobiety,
- lubię robić drobne poprawki makijażu w ciągu dnia
- i lubię mieć wgląd na stan mojego make-upu w ciągu dnia (w każdej sytuacji)
- żyję w biegu i nie mam czasu na zmywanie make-upu i malowanie się od nowa w ciągu dnia
- jest szybki, sprytny i zajmuje mało miejsca
Ostatnio edytowane przez girl_ka ; 06-02-12 o 15:52
Powód: dodanie jeszcze jednego argumentu:)
|

06-02-12, 13:33
|
|
Member
|
|
|
|
konkurs
Zawsze noszę puder w torebce, bo nigdy nie wiem co się wydarzy w ciągu dnia i kiedy będę potrzebowała poprawić makijaż. Każdego dnia coś może się wydarzyć: mogę się popłakać, może zmoczyć mnie deszcz, chłopak razem z pocałunkiem może "zjeść część makijażu", poza tym skóra może zacząć się świecić i trzeba przypudrować tu i ówdzie twarz. Puder to kosmetyk który na dobrą sprawę towarzyszy mi zawsze i nie wyobrażam sobie życia bez tego małego pudełeczka z magiczną zawartością w mojej torebce  )
|

06-02-12, 13:49
|
|
Member
|
|
|
|
|
Zawsze noszę w torebce puder, bo…
Zawsze noszę w torebce puder, bo… 
nigdy nie wiem kiedy mogę spotkać TEGO mężczyznę, a wtedy moja cera musi być nieskazitelna.
uwielbiam mgiełkę podkładu na skórze, która jest misternie świeżo położona.
bo obok telefonu komórkowego i błyszczyka to podstawowy składnik mojej torebki, wyznacznik w chwilach awaryjnych.
dość prozaicznie moja strefa T wymaga odpowiedniego ujednolicenia.
i... uwielbiam mieć w zasięgu dłoni dobrej marki kosmetyki
|

06-02-12, 13:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Testy kosmetyków Bourjois
Zawsze noszę w kosmetyczce puder,bo jest on moim sprawdzonym i niezawodnym przyjacielem-latem,wiosną,na imprezach,kiedy miłe ciepełko dookoła się rozpływa nie lubię,aby moja cera się świeciła,a makijaż rozpływał-wtedy z pomocą zawsze przychodzi ON-puder matujący.A zimą tez o nim nie zapominam,bo wyznaję zasadę,że -odwrotnie niż latem-im więcej warstw kosmetyków tym lepiej.Taki puder jest dodatkową kołderką chroniącą moją wrażliwą skórę.
|

06-02-12, 13:58
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
testy kosmetyków Bourjous
„Zawsze noszę w torebce puder, bo to jest mój ulubiony kosmetyk na szybką poprawę mojego makijażu. Nie ma to jak dobry puder, który utrzymuje całość na odpowiednim miejscu, dobrze zamatuje, dobrze sie wchłonie, dobrze zaprzyjaźni sie z moją skórą.
|

06-02-12, 14:11
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Zawsze noszę w torebce puder, bo matuje moją błyszczącą się cerę.
Odświeża mój makijaż i pozwala na drobne korekty.
On sprawia, że mogę czuć się zawsze piękna mimo
drobnych niedoskonałości, które między innymi on ukrywa.
No i oczywiście jest pretekstem, aby
wyciągnąć lusterko i móc od czasu do czasu podziwiać efekty.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|