09-11-11, 18:14
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Od 2 lat nie rozstaję się z Love in Paris Niny Ricci- na ulicy poczułam zapach pierwiosnków i po prostu zapytałam kobietę czym pachnie. Zimą lubię Pour femme- Pierre Cardin.
|

19-11-11, 09:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Aktualnie mam Night Obsession CK - idealny na sezon jesienno-zimowy!
Bardzo trwały!
|

29-11-11, 15:06
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Na codzien ostatnio lubie D&G Nr.3  Jednak nigdy nie uzywam perfum dluzej niz rok i bardzo lubie zmieniac, szybko sie nudza
|

13-12-11, 13:11
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
hej, hej :)
Ja, podobnie jak kilka dziewczyn wyżej, też nie potrafię być wierna jednemu zapachowi. Raz, że z wiekiem zmieniają mi się predyspozycje (jak to zabrzmiało :D), dwa - używam różnych zapachów ze względu na humory.
Zazwyczaj przepadałam za Adrenaliną ADIDASA. Zapach nieziemski - nie potrafię tego określić, ale powiem, że mężczyźni również za nim szaleli ;) Potem przerzuciłam się na Eternity KALVINA CLEINA i na 5th Avenue ELIZABETH ARDEN. Ten drugi czasem wydaje mi się zbyt dostojny, ale i tak go czasem "przyodziewam" :)))
A ostatnio z racji pewnego konkursu zakupiłam wodę toaletową NIKE. Nie znałam tej marki, więc nawet nie szukałam jej w drogeriach, ale ostatnio się nią zainteresowałam. Pachną naprawdę nieźle. Zakupiłam 5th Element Woman i jak na razie jestem zadowolona. Długo utrzymuje się na skórze i nawet już kolega z pracy mnie skomplementował, że ładnie pachnę :D Jeszcze nie wiem jak wysoko w Top10 będzie u mnie ten nowy zapach, pewnie nie przebije Adrenaliny, ale na razie jest dość wysoko :)
|

13-12-11, 16:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja obecnie zachwycam się Reb'l'fleur Rihanny. Aż sama się zdziwiłam, jak mi się ten zapach podoba
|

14-12-11, 12:52
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ja polecam Givenchy Le Bouquet Absolu, zapach jest naprawdę piękny, kwiatowy. W ogóle bardzo lubię perfumy Givenchy, są wyjątkowo kobiece i niezwykłe.
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
|

15-12-11, 12:17
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
valentino
Mój ulubiony to VALENTINO ABSOLU. Długo szukałam, a jak znalazłam to okazuje się, że wycofują go z produkcji  Czy któraś z Was zna może ten zapach i może powiedzieć jaki inny jest do niego podobny?
|

15-12-11, 12:59
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja bardzo chętnie kupiłabym sobie midnight poison diora lub chanel madomoiselle.Niestety promocji za bardzo nie widać

18-12-11, 21:18
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Teraz moim top jest chanel 5
|

21-12-11, 14:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Wszystkie zapachy kwiatowe, z jaśminem i konwalią uwielbiam! Kiedyś Alien Muglera, potem Diorissimo i Pure Poison od Diora. Teraz mam Gianfranco Ferre i jego In the mood of Love. Nie są najtańsze (szczególnie Dior), ale naprawdę warto
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|