ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-11-11, 18:14
lila_m lila_m jest nieaktywny
Junior Member

Od 2 lat nie rozstaję się z Love in Paris Niny Ricci- na ulicy poczułam zapach pierwiosnków i po prostu zapytałam kobietę czym pachnie. Zimą lubię Pour femme- Pierre Cardin.
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-11, 09:08
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Aktualnie mam Night Obsession CK - idealny na sezon jesienno-zimowy!
Bardzo trwały!
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-11, 15:06
Filantropka Filantropka jest nieaktywny
Junior Member

Na codzien ostatnio lubie D&G Nr.3 Jednak nigdy nie uzywam perfum dluzej niz rok i bardzo lubie zmieniac, szybko sie nudza
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-11, 13:11
Encra Encra jest nieaktywny
Junior Member

hej, hej :)

Ja, podobnie jak kilka dziewczyn wyżej, też nie potrafię być wierna jednemu zapachowi. Raz, że z wiekiem zmieniają mi się predyspozycje (jak to zabrzmiało :D), dwa - używam różnych zapachów ze względu na humory.

Zazwyczaj przepadałam za Adrenaliną ADIDASA. Zapach nieziemski - nie potrafię tego określić, ale powiem, że mężczyźni również za nim szaleli ;) Potem przerzuciłam się na Eternity KALVINA CLEINA i na 5th Avenue ELIZABETH ARDEN. Ten drugi czasem wydaje mi się zbyt dostojny, ale i tak go czasem "przyodziewam" :)))

A ostatnio z racji pewnego konkursu zakupiłam wodę toaletową NIKE. Nie znałam tej marki, więc nawet nie szukałam jej w drogeriach, ale ostatnio się nią zainteresowałam. Pachną naprawdę nieźle. Zakupiłam 5th Element Woman i jak na razie jestem zadowolona. Długo utrzymuje się na skórze i nawet już kolega z pracy mnie skomplementował, że ładnie pachnę :D Jeszcze nie wiem jak wysoko w Top10 będzie u mnie ten nowy zapach, pewnie nie przebije Adrenaliny, ale na razie jest dość wysoko :)
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-11, 16:49
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Ja obecnie zachwycam się Reb'l'fleur Rihanny. Aż sama się zdziwiłam, jak mi się ten zapach podoba
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-12-11, 12:52
Insomnia Insomnia jest nieaktywny
Junior Member

Ja polecam Givenchy Le Bouquet Absolu, zapach jest naprawdę piękny, kwiatowy. W ogóle bardzo lubię perfumy Givenchy, są wyjątkowo kobiece i niezwykłe.
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-11, 12:17
sylwia1812 sylwia1812 jest nieaktywny
Junior Member

valentino

Mój ulubiony to VALENTINO ABSOLU. Długo szukałam, a jak znalazłam to okazuje się, że wycofują go z produkcji Czy któraś z Was zna może ten zapach i może powiedzieć jaki inny jest do niego podobny?
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-11, 12:59
kalokagathia kalokagathia jest nieaktywny
Junior Member

Ja bardzo chętnie kupiłabym sobie midnight poison diora lub chanel madomoiselle.Niestety promocji za bardzo nie widać
stare 18-12-11, 21:18
rumka rumka jest nieaktywny
Junior Member

Teraz moim top jest chanel 5
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-12-11, 14:49
Nutelka Nutelka jest nieaktywny
Junior Member

Wszystkie zapachy kwiatowe, z jaśminem i konwalią uwielbiam! Kiedyś Alien Muglera, potem Diorissimo i Pure Poison od Diora. Teraz mam Gianfranco Ferre i jego In the mood of Love. Nie są najtańsze (szczególnie Dior), ale naprawdę warto
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania