ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 18-11-11, 17:51
Hanara Hanara jest nieaktywny
Junior Member

Ulubiony kosmetyk do kąpieli

Powiedzcie mi co najchętniej stosujecie do kąpieli? Ja ostatnio stosuję płyny z marketu, ale muszę już przestać, bo źle wpływa to na moją skórę :/
Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-11, 17:57
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Nie mam ulubionego produktu.
Najczęściej są do płyny do kąpieli - bardzo lubię te z Avonu, świetnie się pienią i pięknie pachną
Ostatnio miałam płyn do kąpieli z Johnsona - taki z olejkiem migdałowym.
Kiedyś też udało mi się wygrać taką ogromną kulę do kąpieli, z samych naturalnych składników. Fajna sprawa.
Czesto też kupuję w drogerii Superpharm takie specjalne perełki do kąpieli
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-11, 08:02
kleo kleo jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Zdjęcia: 4
ja obecnie używam płynu adidasa, ale raczej nie jest on moim ulubionym :P
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-11, 10:24
ninja ninja jest nieaktywny
Junior Member

a slyszala ktoras z Was moze o olejku z drzewa herbacianego? konkretniej mam na mysli firme Gal. mam zamiar zamienic swoje stare juz nudne sole do kąpieli i szukam czegos co mnie zrelaksuje przed snem na maksa jakieś opinie?

nie wiem dlaczego moj post się nie dodał wiec zapytam jeszcze raz.... czy ktoś z Was stosuje olejek do kapieli z drzewem herbacianym firmy Gal? weszlam na ich strone i jestem skłonna zamienic swoje stare nudne sole do kąpieli ale wolalabym uslyszec jakies opinie

Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 20-11-11 o 11:22 Powód: post pod postem
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-11, 21:17
green.mama green.mama jest nieaktywny
Junior Member

Ja jako fanka kosmetyków naturalnych z certyfikatami polecam Energetyzujący szampon i żel pod prysznic 2 w 1 ze zbożami firmy COSLYS. Dobrze się pieni, pachnie świeżo i nie wysusza skóry jak inne płyny. Lubię go stosować kiedy rano jestem jeszcze zaspana. Dobrze mnie nastraja na cały dzień
Odpowiedź z Cytatem
stare 24-11-11, 20:58
fabianka fabianka jest nieaktywny
Junior Member

Thumbs up

Cytat:
Napisał ninja Zobacz post
a slyszala ktoras z Was moze o olejku z drzewa herbacianego? konkretniej mam na mysli firme Gal. mam zamiar zamienic swoje stare juz nudne sole do kąpieli i szukam czegos co mnie zrelaksuje przed snem na maksa jakieś opinie?

nie wiem dlaczego moj post się nie dodał wiec zapytam jeszcze raz.... czy ktoś z Was stosuje olejek do kapieli z drzewem herbacianym firmy Gal? weszlam na ich strone i jestem skłonna zamienic swoje stare nudne sole do kąpieli ale wolalabym uslyszec jakies opinie
olejki herbaciane - o tak uwielbiam wszystko takie herbatowe a gal próbowałam i na stałe zagościł w mojej łazience nad wanną i tylko kusi żeby wziąć dłuższą kąpiel.. najlepiej z kimś i skóra taka miększa jest
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-11, 12:39
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Ja nie mam ulubionego płynu do kąpieli. Lubię czasem zaparzyć jakieś zioła i dolać do wanny - to daje takie "zdrowe" odczucie

Generalnie wydaje mi się, że na wrażenie suchości skóry, które ma się po kąpieli, duży wpływ ma TEMPERATURA WODY, w której się kąpiemy - zauważyłam na mojej skórze, że im gorętsza woda (a ja lubię taką skrajnie gorącą, od której aż dostaję gęsiej skórki...!) tym skóra po wytarciu się wydaje się bardziej sucha. Też zauważyłyście ten efekt?
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-11, 18:57
Senior Member

Ja również lubię gorącą wodę i prawdą jest, że to właśnie ona wysusza skórę. Po takiej kąpieli wcieram w nią mnóstwo balsamu nawilżającego.
Bardzo polecam w takim wypadku kule organiczne do kąpieli - wspominałam o niej wyżej.
Naprawdę działa cuda! Skóra (nawet po moczeniu w gorącej wodzie) jest super nawilżona!
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-11, 19:10
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
Bardzo polecam w takim wypadku kule organiczne do kąpieli - wspominałam o niej wyżej.
Naprawdę działa cuda! Skóra (nawet po moczeniu w gorącej wodzie) jest super nawilżona!
O, super! Wspomniałaś, że taka kula jest z samych naturalnych składników - to brzmi świetnie, chętnie bym się skusiła A gdzie można coś takiego kupić? (i mniej więcej za ile?) Jak to się nazywa?
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-11, 22:04
Senior Member

Anxiety, widzę, że jesteś z Poznania. W SB na dole w nowej części (niedaleko superpharm) jest taki sklep z naturalnymi mydłami, olejkami i właśnie tymi kulami. Ja raz tam kupowałam, a raz taką kulę udało mi się wygrać. One nie należą do tanich, ale raz na jakiś czas warto. Ja za swoją kupioną ostatnio (dużą) płaciaąm ponad 20 zł.

Minusem jest to, że w zasadzie gdy ją wrzucisz do wody to rozpuści się cała, nic nie zostanie, więc tak naprawdę jest to rzecz jednorazowego użytku więc ja teraz będę kupowała te mniejsze

Naprawdę warto spróbować. Kilka dni temu moja mama zażywała kąpieli z tą kulą. Była zachwycona kondycją skóry po tej kąpieli. To się liczy jeszcze bardziej, gdyż ona nigdy nie przywiązywała uwago do naturalnych składników, a tutaj taka niespodzianka
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania