26-07-11, 20:02
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Usunięcie starych zdjeć
Witam -W moim profilu nigdzie nie widzę opcji usuniecia zdjęcia. Chciała bym już pokasować stare zdjęcia które dawno temu wystawiałam do konkursów -Są już do niczego nie potrzebne , bo konkurs zakończył się już rok temu --Jak można takie zdjecia pokasować ?
|

26-07-11, 20:08
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Uzytkownik nie ma możliwości usunięcia zdjęć, poza tym regulamin forum mówi, że:
Prac nadesłanych na konkurs nie usuwamy z forum iBeauty.pl po zakończeniu konkursu - ale administrator forum zastrzega sobie taką możliwość w dowolnym momencie, bez podawania przyczyn.
|

27-07-11, 11:34
|
|
|
Ja byłabym bardziej za tym, aby była możliwość ukrycia zdjęcia, nie każdy chce swoje zdjęcia rozpowszechniać,
zresztą pamiętam dawno temu pisaliśmy już na ten temat  .
Fajnie byłoby gdyby taka możliwość była... niekoniecznie usuwania, ale zablokowania w profilu chociażby dla tych, którzy wchodzą na profil danej osoby jako goście.
|

27-07-11, 22:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Milusienka
Ja byłabym bardziej za tym, aby była możliwość ukrycia zdjęcia, nie każdy chce swoje zdjęcia rozpowszechniać,
zresztą pamiętam dawno temu pisaliśmy już na ten temat  .
Fajnie byłoby gdyby taka możliwość była... niekoniecznie usuwania, ale zablokowania w profilu chociażby dla tych, którzy wchodzą na profil danej osoby jako goście.
|
Dla gości Basiu możesz sobie ustawić prywatność profilu w panelu użytkownika, widoczność zdjęć tylko dla znajomych, jest też taka funkcja w tworzeniu albumu, zaznaczasz tam czy ma on być prywatny czy publiczny. Jest to jakieś ograniczenie widoczności.
|

28-07-11, 00:26
|
|
|
Cytat:
Napisał moon400
Dla gości Basiu możesz sobie ustawić prywatność profilu w panelu użytkownika, widoczność zdjęć tylko dla znajomych, jest też taka funkcja w tworzeniu albumu, zaznaczasz tam czy ma on być prywatny czy publiczny. Jest to jakieś ograniczenie widoczności.
|
Jeśli chodzi o album to pewnie tak, ale zdjęcia, które brały udział w konkursach są widoczne dla wszystkich.
Przed chwilą zrobiłam mały test w swoim profilu, jednak na nic to się zdało  ,
może kiedyś nasza fotogaleria w profilu doczeka się pewnej prywatności przed obcymi np. z zagranicy.
|

13-08-11, 00:02
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał diwers05
Witam -W moim profilu nigdzie nie widzę opcji usuniecia zdjęcia. Chciała bym już pokasować stare zdjęcia które dawno temu wystawiałam do konkursów -Są już do niczego nie potrzebne , bo konkurs zakończył się już rok temu --Jak można takie zdjecia pokasować ?
|
zastanawiałyśmy się właśnie czemu Ci tak zależy na tym - teraz już wiemy
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|