ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 20-12-10, 00:40
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Exclamation V etap - grudzień 2010/styczeń 2011

Witajcie!
Od 20.12.2010 zapraszamy do kolejnego etapu, w którym 5 osób może dołączyć do grupy testerek kosmetyków Delii (pozostaniesz w niej do końca akcji, czyli do lutego 2011!).

W tym miesiącu do testowania Ekskluzywny jedwab do ciała!

Zadanie polega na wpisaniu poniżej odpowiedzi na następujące pytania:
1) Czy znasz kosmetyki Delia, jeśli tak, napisz, jakich do tej pory używałaś
2) Jak dbasz o swoje włosy? (tylko ta odpowiedź podlega ocenie jury)

Szczegóły akcji na: http://ibeauty.pl/artykuly,2,37,928,...osmetyki-delia

Serdecznie zapraszamy!
stare 20-12-10, 16:41
wiewiorczak wiewiorczak jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 4
1.tak ja osobiscie miałam produkt delia był to lakier do paznokci tej firmy dokładnie nie pamietam koloru ale cos jasny pastelowy ,pamiętam bo doastałam go od kolezanki na urodziny.
2 jak pielegnuje moje włosy to dla mnie wielkie wyzwanie ,poniewaz mam długie i krecone a na dodatek bardzo suche w zimowe dni jeszcze bardziej je wysusza więc moja podstawa to nawilzanie ,najlepiej używam zawsze olejku do włosów i jedwabi no i oczywiści balsamy nawilzajace i szampony no 1 w tygodniu odpowiednia maseczka to u mnie na pozadki dziennym jest ,staram sie włosów nie suszyć suszarką i unikam prostownicy.
stare 21-12-10, 18:24
kinia1417 kinia1417 jest nieaktywny
Junior Member

kinia1417

ODPOWIEDZI:
1. Z firmy Delia miałam przyjemność wypróbować kremu do stóp chłodząco - kojącego i szczerze - POLECAM! Jest świetny, zwłaszcza dla zmęczonych stóp, jak dla mnie zdaje zadanie na piątkę z plusem.
2. Dbam o to, aby moje włosy zawsze były na swoim miejscu. Przede wszystkim po umyciu, nakładam odżywkę ze spłukiwaniem. Gdy wychodzę na zewnątrz, zwłaszcza w zimie, chronię moje włosy jedwabiem. On doskonale je wygładza, chroni no i do tego nie muszę ich prostować. Wszelkie maseczki na włosy robię od 1 do 2 razy w tygodniu, oczywiście taką do włosów puszystych. Szczotki do włosów używam z naturalnego włosia, które zda o moje włosy i nie łamie ich. W zimie staram się chodzić w czapkach, aby nie narazić moich włosów na zbyt wysoką temperaturę. Tak właśnie dbam o moje włosy!
stare 22-12-10, 15:21
justyna1 justyna1 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 5
odp.1 znam kosmetyki Delia ze słyszenia jednak do tej pory nie miałam przyjemnosci używac ich kosmetyków
2.O włosy staram się dbać cały rok w końcu one są najlepszą naszą wizytówką jednak ostatnio zmieniłam szampon na specjalistyczny,
po drugie moja fryzjerka poleciła mi specjalną maseczkę,zrobioną indywidualnie dla mnie i muszę przyznać ,że maseczka okazała się
bardzo skuteczna.Musiałam ją nakładać dwa razy w tygodniu na półgodziny, owijać włosy folią i ręcznikiem a po upywie czasu
zmyć.Maseczka może nie zachwycała zapachem ale jej skuteczność naprawde byla rewelacyjna.Stosuję również płukanki według przepisu mej
babci:sok z cytryny, oilwa z oliwek, miód,wywar z pokrzywy ,z mniszka lekarskiego,babki lancetowej i mięty-wszystko to łącze ze sobą a po
uzyskania jednolitej konsytencji nakładam na głowę .Płukana naprawde jest skuteczna i mogę ją polecić z czystym sercem.Codziennie wieczorem
przez półgodziny szczotkuje również moje włosy dzięki czemu są sprężyste i lśniące.
Poza tym nie używam żadnych pianek, lakierów a nawet suszarki ponieważ niszczą one włosy i wysuszają nadmiernie.Czasem na włosy nakladam
również olejek arganiowy, która sprawia że włosy są lśniące,sprężyste i mocne.Poza tym zdrowa dieta, umiar i odpowiednia pielęgnacja
sprawiają że moja czuprynka prezentuje się świetnie a włosy są gęste i mocne czyli takie jak lubię no i mogę przetańczyć całą noc nie martwiąc się o nie.
stare 22-12-10, 18:47
ewelajnaa ewelajnaa jest nieaktywny
Junior Member

1. Znam je ze słyszenia, jednak jeszcze ich nie używałam.
2. Jak dbam o swoje włosy? Zawsze staram się dobierać szampon do aktualnej kondycji moich włosów. Teraz używam szamponu do włosów zniszczonych, a po każdym myciu nakładam odżywkę wypełniającą. Raz w tygodniu nakładam maskę. Przed suszeniem nakładam jedwab, aby mniej się niszczyły. Staram się nie związywać włosów w ciasne kucyki, a zimą noszę czapkę
stare 22-12-10, 20:52
ania_ ania_ jest nieaktywny
Junior Member

1. Nigdy nie stosowałam kosmetyków Delia, może czas najwyższy spróbować
2. Moje włosy są bardzo delikatne, cienkie, dlatego używam szamponów i odżywek przeznaczonych do tego typu włosów. Aktualnie 2-3 razy w tygodniu nakładam maskę intensywnie regenerującą, do tego szampon dodający objętości cienkim włosom. A na końcówki używam serum, które odpowiednio je nawilża.
stare 23-12-10, 12:19
gattina gattina jest nieaktywny
Junior Member

Wink

Nigdy nie stosowałam ani nie słyszałam o kosmetykach firmy Delia, mam nadzieję że warto spróbować. Jedwab który jest aktualnie prezentowany może być zbawieniem dla mojej suchej i zniszczonej skóry, która w czasie lata miała ciężki okres, codzienne golenie nóg i opalanie, do tej pory nie mogę jej wypielęgnować.Zobaczymy.
O włosy dbam chyba jak każdy, dobry szampon do włosów farbowanych, balsam do spłukiwania, raz na tydzień maseczka na całe włosy i oczywiście regularne podcinanie końcówek. Zamiast prostownicy po umyciu suszę włosów na dużej szczotce i już nie trzeba niszczyć włosów prostownicą.
stare 23-12-10, 15:21
Agatka864 Agatka864 jest nieaktywny
Member

1. Tak. Używam jedwabiu do włosów Delia.

2. Przez częste używanie prostownicy zniszczyłam swoje i tak już suche i falujące włosy. Postanowiłam zrezygnować z zabiegów prostowania. Teraz , prawie suche włosy nakręcam na bardzo grube wałki o grubości 85mm.W krotkim czasie pozwalają wyczarować efekt puszystych i gęstych włosów. Doskonale je unoszą, prostują pozostawiając lekko podkręcone końce i nie niszczą włosów tak bardzo jak zabiegi prostownicą. Nie używam pianki. Nakładam na włosy jedwab, a po zdjęciu wałków jeśli jest brzydka pogoda trochę lakieru. Raz w tygodniu nakładam na skórę głowy żółtka, czasami też na cała długość. Myje włosy wtedy kiedy tego potrzebują, a po każdym myciu używam odzywki.Farbę zastąpiłam szamponem koloryzującym, a raz na 2 tyg płuczę głowę octem. Fakt zapach mało powalający, ale do rana wietrzeje, a moje włosy są błyszczące i miekkie
stare 23-12-10, 21:15
puchiko puchiko jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 9
1. Nie znam.
2. Regularnie raz w miesiącu podcinam włosy, mam dość długie bo do połowy pleców i moje końcówki są bardziej narażone na niekorzystny wpływ czynników zewnętrznych niż włosy krótki. Moim największym problemem jest rozczesywanie dlatego mokre włosy, a właściwie plączące się końcówki nacieram delikatnie odrobiną oliwy z oliwek co odżywia je i sprawia, że szczotka gładko przesuwa się po nich.
stare 24-12-10, 01:48
vidawinter vidawinter jest nieaktywny
Member

1. Znam płukankę srebrną do włosów Delii. Używam regularnie od 4 lat i bardzo sobie chwalę.
2. Mam zdrowe, zadbane i piękne włosy (pomimo tego, że regularnie je rozjaśniam). Dbam o włosy w sposób następujący:
- raz w tygodniu stosuję maskę: żółtko+olej rycynowy+ nafta kosmetyczna; na to czepek i 2 godziny trzymam na głowie
- po każdym umyciu włosów płuczę je płukanką z rumianku i soku z cytryny
- do układania używam ... piwa! nie ma lepszego sposobu! Piwo ma kwaśny odczyn, zamyka łuski włosów, dzięki czemu włosy są lśniące i lejące; piwo nie obciąża włosów
- stosuję suplementy diety
Zamknięty Temat

Tagi
testowanie kosmetyków

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania