ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-02-12, 18:56
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
W Superpharm zaopatruję się czasami w kosmetyki na które dostaję kupony zniżkowe, kolorówkę i perfumy (gdy są w interesującej promocji)
Tak, karta LifeStyle z SuperPharmu daje świetne przywileje! Nie tylko naliczane punkty, za które można wybrać nagrody, ale też naprawdę dobre zniżki na niektóre produkty i kupony Lubię z niej korzystać, chociaż na początku trochę się obawiałam (jak to ja ) że wyciągają dane

Perfumy rzeczywiście mają tam niekiedy w bardzo okazyjnych cenach, czasem się nawet zastanawiam, gdzie jest haczyk chociaż nie zdarzyło się jeszcze, żebym się rozczarowała jakością. Wszystko oryginalne.
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-12, 08:36
agamiel81 agamiel81 jest nieaktywny
Member

Ja kupuję w Rossmanie i Superpharm ( ze względu na kartę, punkty i duże promocje dzięki karcie), ale 2 razy zdarzyło mi się w Superpharm, że cena na kosmetyku była niższa niż przy kasie...i tłumaczenie nie zdarzyliśmy zmienić cen.
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-02-12, 09:03
łotrzyca łotrzyca jest nieaktywny
Junior Member

Jak jestem w mieście to zachodzę do rossmana oraz sephory. Jednak w mojej miasteczku jest mała prywatna drogeria. Tam w głównej mierze się zaopatruje. Ostatnio kupiłam w dobrej cenie szminkę do ust artdeco. W pieknym czerwonym kolorze. Myślę, ze czasem warto przeszukać małe drogerie bo czasem znajdzie się tam jakieś perełki.
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-02-12, 11:08
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Ja teraz dosyć często chodzę do Douglasa, ponieważ nareszcie mają tam szafę Essence.
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-02-12, 20:33
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

tradycyjnie rossman, drogeria natura i sephora ;D
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-02-12, 21:38
Rebecca Rebecca jest nieaktywny
Member

Najczęściej w Rossmannie
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-03-12, 13:47
emasek16owo emasek16owo jest nieaktywny
Senior Member

Najczęściej kupuję w Rossmannie i Naturze, choć ostatnio dużo niepochlebnych opinii przeczytałam o drogeriach Natura-że kosmetyki są otwierane przez pracownikow i używane... Osobiście nie spotkałam się z naruszonym kosmetykiem. W Rossmannie denerwuje mnie ochrona, w każdym mieście ochroniarze patrzą na każdego jak na złodzieja, a to że się nie umiem w chwilkę zastanowić który lakier ect. wolę, nie znaczy że się szykuję do złodziejstwa. No ale cóż...to ich praca. W moim mieście nie mam innych sprawdzonych drogerii (mieszkam tu od niedawna), a te zaspokajają moje potrzeby. Czasem kupuję też kosmetyki w marketach, które mają kosmetykowe działy
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-03-12, 17:02
Odella Odella jest nieaktywny
Senior Member

Ja obecnie kosmetyki kupuję w Rossmannie, albo w Aptece no i Oriflame....nie wiem czemu ale w u mnie zamknięto drogerie Natura. Byłam tam ostatnio i nazwa drogerii jest inna oraz połowa personelu została zmieniona.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania