ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 28-03-11, 12:51
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Nawet gdyby mi ktoś powiedział, że mam to zrobić to bym się nie zastosowała Chodzi o to, że niektórzy poszukują łatwiejszych metod. Ktoś może mieć aż tak zniszczone włosy, że musi zrobić wszystko, żeby je odratować, dla kogoś innego wymienione rady będą zbyt dużym wyrzeczeniem, bo np. musi codziennie układać włosy do pracy i nie jest w stanie zrezygnować z traktowania ich wysoką temperaturą. Ktoś może mieć podniszczone włosy, ale pracuje jako modelka i niestety nie ograniczy w związku z tym produktów do stylizacji włosów, a chce szybko poprawić ich wygląd. Nie mam nic przeciwko wymienionym metodom, nie musisz się złościć
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-03-11, 17:01
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Złościć? Ty mnie chyba złej nie widziałaś
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-03-11, 20:43
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Oj, chyba bym nie chciała nawet
Z drugiej strony darmowy makijaż permanentny, smoky eyes, yeah!
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-03-11, 23:35
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Raczej obstawiałabym kredyt na aparat słuchowy i psychiatrę, bo ja preferuję przemoc psychiczną
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 30-03-11, 13:03
daaastinka daaastinka jest nieaktywny
Junior Member

Poczytałam co tutaj piszecie i powiem Wam, że ja to jestem leniuchem i ciężko byłoby mi np. zmienić dietę albo zrezygnować całkowicie z suszarki.... Jakoś nie wyobrażam sobie bez niej życia. Moje sprawdzone sposoby (trochę łatwiejsze ) to:

- więcej witamin, jakieś tabletki z apteki z kompletem witamin - jedna rano to jeszcze nie taki wielki obowiązek, a poprawi nam nie tylko włosy
- niechodzenie spać w mokrych włosach! bo to je bardzo osłabia i dużo cebulek wtedy jest naruszonych
- dla leniuchów jakieś mocne serum na włosy, przeciw wypadaniu i na porost, ja używam cece takiego lotionu ,można go dostać na belisoshop w internecie
- przy myciu głowy robić delikatny masaż skóry głowy żeby pobudzić cebulki do wzrostu
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-11, 18:25
beyourself beyourself jest nieaktywny
Member

Cytat:
Napisał haruna Zobacz post
Też tak miałam rok temu po jakimś czasie przeminie ale warto myć włosy np.Radicalem i stosować odżywki z tej firmy , pomagają więc polecam
Zgadzam się, radical jest naprawdę skuteczny
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-11, 22:58
lwiapaszcza lwiapaszcza jest nieaktywny
Senior Member

Hej dziewczyny - patrząc na wcześniejszą dyskusję, pragnę zaznaczyć, że moje metody wcale restrykcyjne nie są
Wręcz przepis dla leniwych: nafta na łeb przed myciem włosów, magnez z B6 w postaci musującego napoju albo jedna kapsułka Skrzypowity. No i raz na 1,5 miesiąca farbowanko roślinna farbą Ot i cała filozofia.
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-11, 23:19
taras taras jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 22
Cytat:
Napisał lwiapaszcza Zobacz post
Hej dziewczyny - patrząc na wcześniejszą dyskusję, pragnę zaznaczyć, że moje metody wcale restrykcyjne nie są
Wręcz przepis dla leniwych: nafta na łeb przed myciem włosów, magnez z B6 w postaci musującego napoju albo jedna kapsułka Skrzypowity. No i raz na 1,5 miesiąca farbowanko roślinna farbą Ot i cała filozofia.
O nafcie wiem,sama stosowałam ale jako maseczkę ,w której składnikiem była własnie nafta ale po zażywaniu skrzypu nie widziałam różnicy - na mnie skrzyp nie działa
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-04-11, 16:23
agabil1 agabil1 jest nieaktywny
Senior Member

odpowiednia dieta: herbatki z pokrzywy, cynk. Czasami kupowałam zielony Humavit, pomagał.
Oprócz tego wcierki w skórę głowy, ograniczenie stylizacji, rzadko suszę suszarką, tylko dobre i sprawdzone farby do włosów, olejowanie i jest ok
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-04-11, 22:40
kasiulaa1480 kasiulaa1480 jest nieaktywny
Junior Member

A ja już wiem co było przyczyną. Odnalazłam w końcu temat który troszkę wcześniej poruszyłam. byłam u mojej lekarki i przy okazji zapytałam o te włosy.Pytała o styl życia i dietę. Okazało się,że wpływ na kondycję moich włosów ma stres (jak większość z Was mówiła),ale również niedobór witamin.No i jeszcze okres zimowy. Czasem zapominałam czapki,a moje już wtedy osłabione włosy po prostu wypadały. Łykam merz special i czekam tylko na efekty mam nadzieję,że coś się zmieni.
Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania