ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-09-10, 18:00
Cleo80 Cleo80 jest nieaktywny
Member

Wpisy: 6
Zdjęcia: 10
Cytat:
Napisał Milusienka Zobacz post
Nie mam swoich ulubionych lakierów do paznokci, jeszcze nie znalazłam odpowiedniego dla siebie,
miałam już lakiery różnych firm i właściwie, każdy spełniał swoje zadanie i dlatego specjalnie nie widzę różnicy między lakierem za 6 zł a 40 zł, toteż wybieram te tańsze
To tak jak ja. Niezależnie od tego czy pomaluję paznokcie lakierem za 40 zł czy za 4 , przy sprzątaniu i myciu każdy odpryskuje po 1-2 dniach :/
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-09-10, 15:59
vitality vitality jest nieaktywny
Junior Member

Nie mam jakiejś jednej ulubionej marki - najczęściej zwracam uwagę na to czy lakier jest w jakimś fajnym kolorze i czy jest trwały. Od razu wszystkim powiem, że nie ma sensu kupować lakieru za kilka złotych, bo długo i tak nie wytrzyma na paznokciu, no chyba, ze ktoś lubi malować paznokcie 2 razy dziennie.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-09-10, 17:55
megi22241 megi22241 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 31
ja zazwyczaj kupuję tanie z ryneczku ale ostatnio udało mi się wygrać z firmy Yves Rocher i powiem wam że trzyma się dłużej niż taki zwykły,akurat porównałam kolor czerwony i po zwykłych tanich trzymał się góra 2 dni a po tym spokojnie 5 dni wyglądał ładnie
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-09-10, 13:12
flutterby flutterby jest nieaktywny
Member

Swego czasu często używałam lakierów z Inglota i bardzo je lubiłam, szczególnie za tak wielki wybór kolorów! Teraz na stałe gości w mojej kosmetyczce jeden droższy/lepszy lakier do frencha właśnie inglot, rimmel czy inny maybelline :-P A że lubię czasem dodać życiu (i paznokciom ) trochę weselszych kolorów to eksperymentuję na lakierach tańszych firm ;-) Niezależnie od tego jaka firma, przy pracach domowych moje lakiery na końcówkach odpryskują po 2,3 dniach.
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-09-10, 09:33
domiarsnl domiarsnl jest nieaktywny
Junior Member

Mi ostatnio wpadł w ręce lakier Artdeco Ceramic Nail nr 54, bardzo fajny, intensywny, ładny kolor a i trzyma się długo na płytce, więc polecam.
Z tańszych lakierów lubie GoldenLine, mają dużo kolorów i też są to lakiery trwałe, stosunkowo dłogo trzymają się nienaruszone
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-09-10, 16:54
Mandragorka Mandragorka jest nieaktywny
Member

Kurcze, mam tyle tych lakierów, że aż nie sposób się zdecydować, który najlepszy.
Najczęściej kupuje jednak te, które są dostępne w Rossmanie, bo często zachodzę tam na zakupy. Tak więc, bardzo lubię marki Wibo, Lovely, Maybelline - naprawdę mają ciekawe kolory Ostatnio siostra, która wróciła z Niemiec przywiozła mi kilka lakierów ( wie jak je lubię ). I szkoda, że są one niedostępne w Polsce, bo bardzo mi przypadły do gustu.
stare 07-11-10, 16:40
czeko czeko jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Polubiłam lakiery firmy Hean, gdyż wyjątkowo długo trzymały się na moich paznokciach. Bo takie 3 dni to dla mnie dużo Inne po dniu mi schodziły z paznokci..
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-11-10, 12:14
LadyGlen LadyGlen jest nieaktywny
Senior Member

ja tez je bardzo lubie! nie wiem czy produkuja kilka rodzai,ja mialam takie w malych buteleczkach i byly ekstra,trzymaja kilka dni,dobrze schodza i latwo sie nimi maluje<chociaz fioletowy zabarwil mi niepotraktowane niczym pazurery>.a tak ogolnie male buteleczki to super pomysl,mozna zuzyc do konca i mniej kosztuje.szkoda ze np sally hansen nie wprowadzilaby swoich lakierow do malych butelek,kupisz taka butle i wykanczasz cale zycie i jeszcze zgrzytasz zebami,ze dosc drogie.a tak,przelali by do butelek trzy razy mniejszych,obnizyli by dwa razy cene i wszyscy byliby zadowoleni.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-11-10, 18:22
czeko czeko jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał LadyGlen Zobacz post
ja tez je bardzo lubie! nie wiem czy produkuja kilka rodzai,ja mialam takie w malych buteleczkach i byly ekstra,trzymaja kilka dni,dobrze schodza i latwo sie nimi maluje<chociaz fioletowy zabarwil mi niepotraktowane niczym pazurery>.a tak ogolnie male buteleczki to super pomysl,mozna zuzyc do konca i mniej kosztuje.szkoda ze np sally hansen nie wprowadzilaby swoich lakierow do malych butelek,kupisz taka butle i wykanczasz cale zycie i jeszcze zgrzytasz zebami,ze dosc drogie.a tak,przelali by do butelek trzy razy mniejszych,obnizyli by dwa razy cene i wszyscy byliby zadowoleni.

Tak to muszą być te same, mała buteleczka o pojemności 6ml. A kosztują ok 4 zł
Dokładnie tych lakierów o większej pojemności nie wykorzystuje się do końca, zawsze zostawało mi ok. połowy i zasychał oczywiście.
Mam zamiar właśnie wybrać się po czarny i czerwony lakier Hean
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-11-10, 00:45
tośka
Guest

zgadzam się z poprzedniczkami, kolory lakierów często po jakimś czasie po prostu mi się nudzą, a wtedy gęstnieją zupełnie niepiotrzebnie w buteleczkach, żal i lakieru i pieniędzy. Jestm za małymi pojemnościami
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania