ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 27-09-11, 12:37
okulary okulary jest nieaktywny
Junior Member

Wieczór wSpa dla swoich włosów z serum organowym

Jak wyobrażasz sobie wieczór w Spa dla swoich włosów z serum organowym.Bardzo lubię swoje domowe spa w łazience ciepłej od promieni słonecznych ,przytulnej.Wieczorem
zapalam świece lub kadzidełkadla odprężenia właczam muzykę relaksacyjną,pozwala mi się odprężyć biorąc kąpiel właczam umysł żeby odpowiednio się nastroić.Myśę o serum organowym,bo to jest mój przyjaciel zaszczyci moje włosy,po wmasowaniu w skórę głowy,wetrę go w końcówki włosów,po wyschnięiu wykreuję fryzurę,która każdemu wpadnie w oko,.Od nasady podniosę włosy do góry,będą grube,lśniące,pobudzone nową energią magiczną energetyzującą,będzie to koktail młodości dla moich włosów,o serum organowym Artego słyszałam przypadkiem od znajomej fryzjerki.
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-11, 12:50
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał okulary Zobacz post
Jak wyobrażasz sobie wieczór w Spa dla swoich włosów z serum organowym.Bardzo lubię swoje domowe spa w łazience ciepłej od promieni słonecznych ,przytulnej.Wieczorem
zapalam świece lub kadzidełkadla odprężenia właczam muzykę relaksacyjną,pozwala mi się odprężyć biorąc kąpiel właczam umysł żeby odpowiednio się nastroić.Myśę o serum organowym,bo to jest mój przyjaciel zaszczyci moje włosy,po wmasowaniu w skórę głowy,wetrę go w końcówki włosów,po wyschnięiu wykreuję fryzurę,która każdemu wpadnie w oko,.Od nasady podniosę włosy do góry,będą grube,lśniące,pobudzone nową energią magiczną energetyzującą,będzie to koktail młodości dla moich włosów,o serum organowym Artego słyszałam przypadkiem od znajomej fryzjerki.
chyba arganowym :]
poza tym, wiesz że ta wypowiedź nie jest brana pod uwagę??

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-11, 13:32
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał RudaGrazyna Zobacz post
chyba arganowym :]
poza tym, wiesz że ta wypowiedź nie jest brana pod uwagę??
poza tym, to jest już kolejny raz, kiedy uzytkownik okulary dodaje wypowiedź nie tam, gdzie trzeba. Tym razem przenosić już nie będę.

Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-11, 14:50
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
poza tym, to jest już kolejny raz, kiedy uzytkownik okulary dodaje wypowiedź nie tam, gdzie trzeba. Tym razem przenosić już nie będę.
może czas z tym skończyć? My im pomagamy, a potem "życzliwie" donoszą na Ciebie i w dodatku straszą, ze jak nie pomożesz to będą zmuszone usunąć konto z portalu - jak to mówią dasz im palec to zeżrą całą rękę....
a Pani "okulary" to niech się w końcu nauczy czytać ze zrozumieniem, bo nie tylko Ty jej wypowiedzi przenosiłaś

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-09-11, 12:54
straż forumowa

Cytat:
może czas z tym skończyć? My im pomagamy, a potem "życzliwie" donoszą na Ciebie i w dodatku straszą, ze jak nie pomożesz to będą zmuszone usunąć konto z portalu - jak to mówią dasz im palec to zeżrą całą rękę....
a Pani "okulary" to niech się w końcu nauczy czytać ze zrozumieniem, bo nie tylko Ty jej wypowiedzi przenosiłaś
Jedna użytkowniczka napisała, że nie warto współczuć, to my możemy napisać, że nie warto pomagać.
W sumie to już tradycja, że pani Okulary dodaje posty nie w wątku konkursowym, tylko jako osobny wątek.

Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-11, 12:47
tymka1989 tymka1989 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 8
a po co się męczyć i szukać jak moderatorki przeniosą...
jestem z Wami dziewczyny! niech ruszy ze 2 razy myszką.
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-10-11, 21:18
PanzerKitty PanzerKitty jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Pani "okulary" ale chyba bez szkieł skoro nie dowidzi biedaczka A może się po prostu pogubiła, weszłam na jej profil tam pisze że ma 67 lat jeśli to prawda to w sumie się nie dziwie,że może się nie do końca umie poruszać po necie :/
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-10-11, 21:49
annmagic annmagic jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
a mi jak się to serum "organowe" przyomina to mam dobry humor
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-10-11, 21:54
straż forumowa

Cytat:
Napisał annmagic Zobacz post
a mi jak się to serum "organowe" przyomina to mam dobry humor
a może jest takie ?

Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-11, 18:10
peredhill peredhill jest nieaktywny
Junior Member

odpowiedź konkursowa

Mężczyźni mają samochody, najcenniejszą rzeczą dla kobiet są natomiast ich włosy. Moje - przed pójściem do spa - stanowią równowartość Skody Felicji, która jest po to, aby jeździć. Włosy po pójściu do spa to już porządne BMW, piękne i sprawdzające się w każdych warunkach. Natomiast włosy po spa, w którym zastosowano serum arganowe, to już najwyższa i najcenniejsza klasa: Koenigsegg Trevita (najdroższy samochód świata).
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania