27-09-11, 12:37
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Wieczór wSpa dla swoich włosów z serum organowym
Jak wyobrażasz sobie wieczór w Spa dla swoich włosów z serum organowym.Bardzo lubię swoje domowe spa w łazience ciepłej od promieni słonecznych ,przytulnej.Wieczorem
zapalam świece lub kadzidełkadla odprężenia właczam muzykę relaksacyjną,pozwala mi się odprężyć biorąc kąpiel właczam umysł żeby odpowiednio się nastroić.Myśę o serum organowym,bo to jest mój przyjaciel zaszczyci moje włosy,po wmasowaniu w skórę głowy,wetrę go w końcówki włosów,po wyschnięiu wykreuję fryzurę,która każdemu wpadnie w oko,.Od nasady podniosę włosy do góry,będą grube,lśniące,pobudzone nową energią magiczną energetyzującą,będzie to koktail młodości dla moich włosów,o serum organowym Artego słyszałam przypadkiem od znajomej fryzjerki.
|

27-09-11, 12:50
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał okulary
Jak wyobrażasz sobie wieczór w Spa dla swoich włosów z serum organowym.Bardzo lubię swoje domowe spa w łazience ciepłej od promieni słonecznych ,przytulnej.Wieczorem
zapalam świece lub kadzidełkadla odprężenia właczam muzykę relaksacyjną,pozwala mi się odprężyć biorąc kąpiel właczam umysł żeby odpowiednio się nastroić.Myśę o serum organowym,bo to jest mój przyjaciel zaszczyci moje włosy,po wmasowaniu w skórę głowy,wetrę go w końcówki włosów,po wyschnięiu wykreuję fryzurę,która każdemu wpadnie w oko,.Od nasady podniosę włosy do góry,będą grube,lśniące,pobudzone nową energią magiczną energetyzującą,będzie to koktail młodości dla moich włosów,o serum organowym Artego słyszałam przypadkiem od znajomej fryzjerki.
|
chyba arganowym :]
poza tym, wiesz że ta wypowiedź nie jest brana pod uwagę??
|

27-09-11, 13:32
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
chyba arganowym :]
poza tym, wiesz że ta wypowiedź nie jest brana pod uwagę??
|
poza tym, to jest już kolejny raz, kiedy uzytkownik okulary dodaje wypowiedź nie tam, gdzie trzeba. Tym razem przenosić już nie będę.
|

27-09-11, 14:50
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
poza tym, to jest już kolejny raz, kiedy uzytkownik okulary dodaje wypowiedź nie tam, gdzie trzeba. Tym razem przenosić już nie będę.
|
może czas z tym skończyć? My im pomagamy, a potem "życzliwie" donoszą na Ciebie  i w dodatku straszą, ze jak nie pomożesz to będą zmuszone usunąć konto z portalu - jak to mówią dasz im palec to zeżrą całą rękę....
a Pani "okulary" to niech się w końcu nauczy czytać ze zrozumieniem, bo nie tylko Ty jej wypowiedzi przenosiłaś
|

28-09-11, 12:54
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
może czas z tym skończyć? My im pomagamy, a potem "życzliwie" donoszą na Ciebie  i w dodatku straszą, ze jak nie pomożesz to będą zmuszone usunąć konto z portalu - jak to mówią dasz im palec to zeżrą całą rękę....
a Pani "okulary" to niech się w końcu nauczy czytać ze zrozumieniem, bo nie tylko Ty jej wypowiedzi przenosiłaś
|
Jedna użytkowniczka napisała, że nie warto współczuć, to my możemy napisać, że nie warto pomagać.
W sumie to już tradycja, że pani Okulary dodaje posty nie w wątku konkursowym, tylko jako osobny wątek.
|

29-09-11, 12:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
a po co się męczyć i szukać jak moderatorki przeniosą...
jestem z Wami dziewczyny! niech ruszy ze 2 razy myszką.
|

04-10-11, 21:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
|
Pani "okulary" ale chyba bez szkieł skoro nie dowidzi biedaczka  A może się po prostu pogubiła, weszłam na jej profil tam pisze że ma 67 lat jeśli to prawda to w sumie się nie dziwie,że może się nie do końca umie poruszać po necie :/
|

04-10-11, 21:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
a mi jak się to serum "organowe" przyomina to mam dobry humor
|

04-10-11, 21:54
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał annmagic
a mi jak się to serum "organowe" przyomina to mam dobry humor 
|
a może jest takie ?
|

07-10-11, 18:10
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
odpowiedź konkursowa
Mężczyźni mają samochody, najcenniejszą rzeczą dla kobiet są natomiast ich włosy. Moje - przed pójściem do spa - stanowią równowartość Skody Felicji, która jest po to, aby jeździć. Włosy po pójściu do spa to już porządne BMW, piękne i sprawdzające się w każdych warunkach. Natomiast włosy po spa, w którym zastosowano serum arganowe, to już najwyższa i najcenniejsza klasa: Koenigsegg Trevita (najdroższy samochód świata).
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|