06-02-12, 14:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Zapewne chodzi Ci o zapach Amethyst
Ja lubię c-thru, używam Petal Garden (delikatny, dziewczęcy, kwiatowy zapach) i Black Diamond (wieczorowy, zapach z głębią).
Lubię także pur blance z avonu która mimo niskiej ceny jest dość trwała (ok 5h)
|

18-02-12, 23:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja używam Green Tea Elizabeth Arden, cena za 100 ml 55zł (promocja w Rosmannie). Duża pojemność, dobra cena jak za wodę perfumowaną, do tego zapach jak dla mnie bajeczny: delikatny, świeży i długotrwały

19-02-12, 17:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
avon, love dance takie 100ml za 20 zł. słodkie i nawet nawet trwałe.
|

24-02-12, 20:36
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Ja poluję na takie zapachy w Rossmanie, tam jest wiele perfum w promocji za rozsądną cenę.
|

24-02-12, 20:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|

25-02-12, 14:23
|
|
Member
|
|
|
|
Uwielbiam C-Thru Amethyst  tylko nie mogę go już nigdzie znaleźć  u mnie w Rossmanie nie ma  będę musiała na allegro kupić
|

27-02-12, 23:18
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Z Avonu polecam Herve Leger Femme,przecudnie pachnie i bardzo długo się trzyma.Podobnie jak Little Black Dress,choć to zapach raczej na wieczór lub specjalną okazję 
A z C-thru uwielbiam Crystalline,ale chyba wycofali go z produkcji  Niedawno udało mi się kupić dezodorant i ostatnio tylko tym pachnę
|

29-02-12, 16:44
|
|
Member
|
|
|
|
|
migotka ja zielony uzywam juz 2 lata, wczesniej ruzowa pume i teraz musze zmienic bo mi sie nudza. szwagierka miala ellite czy jakos tak, sliczny i swierzy a ja takie lubie. ale nie moge go znalezc
|

29-02-12, 22:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
A ja mam Pret-a-porter - długo długo nie miałam tego zapachu, nabyłam jakiś czas temu, ot tak, by wspomnienia powróciły i muszę przyznać, że do tej pory mam sentyment do tego zapachu, aczkolwiek nie jest zbyt trwały, a szkoda

04-03-12, 11:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał diabolique
A ja mam Pret-a-porter - długo długo nie miałam tego zapachu, nabyłam jakiś czas temu, ot tak, by wspomnienia powróciły i muszę przyznać, że do tej pory mam sentyment do tego zapachu, aczkolwiek nie jest zbyt trwały, a szkoda 
|
Oooo tak  Pret-a-porter, ja też go bardzo lubię  Mnie również dobrze się kojarzy!
Lubię też bardzo Ocean Sun Gabrieli Sabatini. Używam praktycznie każdej wiosny i lata (zawsze zejdą 2 lub 3 buteleczki). Teraz również kupię
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|