19-04-11, 20:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Fajny pomysl z tymi stempelkami. Sama kiedyś robiłam sobie różne wzorki, a ostatnio nie mam na to czasu. Ale lubię pod warunkiem, że nie są przesadzone.
|

21-04-11, 21:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Miałam takie stempelki zrobione na studniówkę 
To żadna nie używa korektora do robienia manicuru?
|

25-04-11, 14:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał LadyGlen
dziewuszki,uzywala ktoras z was tych pekajacych lakierow? a jesli tak,to jakiej firmy? chcialabym sobie cos takiego zrobic,ale nie wiem jak sie za to zabrac,ile powinnam zaplacic za lakiery zeby nie przeplacic itp 
|
ja mam czarny pękacz P2, myślałam o Essence ale te nieładnie pękają
|

27-06-11, 01:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał UnaDonna
Miałam takie stempelki zrobione na studniówkę 
To żadna nie używa korektora do robienia manicuru? 
|
hej ja do mani muszę miec mój ukochany korektor ale wcale nie do frencha (robię od pasków) tylko normalnie. Każde niedociągnięcie można poprawić. A jak stempluję konadem to czasem przy całopaznokciowych wzorkach cięzko patyczniem doczyścić przy skórkach żeby nie zepsuć nic. Wtedy korektor jest jak znalazł.
some tell lies to make it through the day...
others are just not facing the truth...
some are evil men at war with good...
and some are good struggling with evil...
6 billion people in the world...
6 billion souls...
and sometimes... all you need is one...
|

25-02-12, 17:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Przyznam, że dziś po raz pierwszy (  ) zastosowałam na swoich paznokciach zdobienia! Właściwie nie wiem dlaczego wcześniej miałam takie "minimalistyczne" upodobania paznokciowe - lubiłam szaleć na paznokciach u stóp, ale tylko z kolorami. Dziś użyłam naklejek do zdobienia Essence - są śliczne! Chyba bardziej wgłębię się teraz w temat...  Następnym razem może wypróbuję naklejki na całe paznokcie, z wzorkiem.
|

25-02-12, 17:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał anxiety_explosion
Przyznam, że dziś po raz pierwszy (  ) zastosowałam na swoich paznokciach zdobienia! Właściwie nie wiem dlaczego wcześniej miałam takie "minimalistyczne" upodobania paznokciowe - lubiłam szaleć na paznokciach u stóp, ale tylko z kolorami. Dziś użyłam naklejek do zdobienia Essence - są śliczne! Chyba bardziej wgłębię się teraz w temat...  Następnym razem może wypróbuję naklejki na całe paznokcie, z wzorkiem.
|
Nie wiem, czy to prawda, ale wyczytałam gdzieś, że te zdobienia są trudne do zmycia.
Ja preferuję klasycznie, tylko lakier.
Za to w bajecznych kolorach
|

25-02-12, 17:44
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja miałam tylko raz zdobione paznokcie i byłam bardzo zadowolona z efektu. Konkretnie na paznokciach były białe kwiatuszki, wyglądały cudnie 
A tak to zazwyczaj lakier o jakimś fajnym kolorku
|

26-02-12, 21:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Nie wiem, czy to prawda, ale wyczytałam gdzieś, że te zdobienia są trudne do zmycia.
|
Mnie się wydaje, że prędzej będą się łatwo niszczyć i schodzić  raczej o to bym się martwiła!
|

22-03-12, 23:05
|
|
Member
|
|
|
|
|
A ja ma taki problem, że mam tłustą płytkę i każdy lakier trzyma się nie dłużej niż 2 dni. Zawsze mi sie końcówki psują, odpadają i trzeba malować od razu. W takim przypadku zdobić jest ciężko, bo nie chce mi sie nad tym narobić i mieć tylko dwudniowy efekt.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|