Aby nie robić offtopu w wątku o depilacji laserowej (
http://ibeauty.pl/vbulletin/showthread.php?t=456&page=2 ), bo na takowy się może zanosić, i nie niszczyć tematu, załozyłam nowy. Może też się ktoś na ten temat wypowie. Skopiowalam ostatnią wypowiedź i dopisuje swoją :
Cytat:
Napisał ulka6
dla pani dakoty ....ja tez uzywam kosmetyków mary cohr przeciez ta firma jest juz na rynku 30 lat tylko te kosmetyki sa troche droższe od np.avon czy ziaja.....wiec gdzie tu reklama może warto czasami poszukac innych produktów..fakt jest taki że ta firma mało się reklamuje i to jest ich błąd bo ja tez przypakiem ich znalazłam w internecie szukałam jkosmetyków naturalnych i wpadłam na nich i tez pisze na tym forum ze ich używam a wcale nie jest to reklama nie wszyscy musza używac tych samych kosmetyków...
|
Dla pani Ulki6... to, że ta firma jest na rynku od 30 lat, to nie powód, że musze ją znać, poza tym nie chodziło mi o to, jak długo te kosmetyki są na rynku, czy są tanie czy drogie, a swoją opinie już wyraziłam, a w innych wątkach nie tylko ja. Jesli osoba, która rejestruje się na forum, ma kilka postów, zaczyna wątki (oczywiscie z TYLKO nazwą salonu i nazwą firmy kosmetycznej w treści), to nie wydaje się to dziwne? Jestem modem na innym forum dot m.in kosmetyków, i wszystkie uzytkowniczki są wyczulone na ten rodzaj spamu, a wie pani dlaczego? Dlatego, że ktoś płaci pieniądze za serwer, a ktoś inny za darmo się reklamuje. I tutaj chodzi o czuciwość, a nie o to, czy firma X, Y czy Z jest od lat 100 czy 2 na rynku, czy jest lepsza czy gorsza od Ziaji czy Avonu. Jest róznica między pisaniem a pisaniem.
I przez zupełny przypadek trafiłam na innym forum, na identyczne posty, pisane przez tą samą osobe, (chyba na zasadzie kopiuj wklej)