31-01-12, 17:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
Dziewczyny na drugiej stronie w tym temacie macie moje aktualne fotki. Ta w ciemnych włosach jest najbardziej aktualna. Doradźcie fryzurki, chcę coś zrobić z moimi włosami 
|
We wszystkich kolorkach Ci do twarzy Tymka, naprawdę  Może fundnij sobie asymetrię dla odmiany?W tej fryzurce a la Riri powinnaś fajnie wyglądać. W twoim przypadku nie musi być aż taka ulizana, ale bardziej puszysta i swobodna  Albo może skróć i wróć do rudego jak Zielińska...

01-02-12, 17:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
luna, dzięki za propozycje. Ta 1 odpada - zapuszczam włosy i lepiej mi w dłuższych. Właśnie myślałam nad asymetrią, ale moja napewno nie byłaby prostowana -nie mam na to czasu poprostu.
|

02-02-12, 22:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
luna, dzięki za propozycje. Ta 1 odpada - zapuszczam włosy i lepiej mi w dłuższych. Właśnie myślałam nad asymetrią, ale moja napewno nie byłaby prostowana -nie mam na to czasu poprostu.
|
Rozumiem  Z tego co widać na zdjęciach to nie masz jakichś specjalnie pofalowanych włosów, raczej proste. Mnie się np. strasznie wywijały na zewnątrz jak miałam do ramion i musiałam prostować,żeby były idealnie proste...   Na pewno je wycieniuj, może nawet w kilku warstwach, bo skoro mówisz,że masz takie lekko "dzikie" włosy powinny się wtedy fajnie układać, a samo cieniowanie doda objętości i puszystości włoskom. A kolor-hm...Twój rudy stanowczo mnie urzekł

06-02-12, 23:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Powinnaś postawić na fryzurę z postrzępionymi końcówkami przy twarzy, które wyszczuplą optycznie Twoją okrągłą buzię.
A długość włosów wg mnie najlepiej do ramion
|

07-02-12, 10:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
ha właśnie muszę zadzwonić do fryzjerki i na piątek się umówić, ale... którego wybrać? heh jak zwykle dylemata mam... rudego już nie mam, spłukiwał się na blondzie - myślę teraz o brązie coś w czekoladę wpadającym i daję im spokój do wakacji (chyba że znowu szalony pomysł będę miała ;D). A co do ścięcia - napewno zażyczę sobie cieniowanie, dość mocne bo mam gęste włosy i do tego podetne z 4 cm. Zastanawiam się nad asymetrią, ale szkoda mi tył tak bardzo ściąć..
dlaczego my kobiety mamy takie problemy?
|

07-02-12, 11:52
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
dlaczego my kobiety mamy takie problemy?
|
Kasiu same je sobie stwarzamy 
ja też muszę poszukać dla siebie czegoś na necie
|

07-02-12, 18:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
mnie znowu korci żeby sciac na boba wlosy, ale zalozylam sobie, ze bd miala mega dlugasne wlosy na lato i za nic ich nie zetnę, na razie mam tak do piersi w sumie. mam nadzieję, że uda mi się wytrwać pomimo ciaglego spinaniu ich, przypatrywaniu się, jakbym w krótszych wygladała i innym pokusom ;p
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|