ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 15-01-12, 20:21
adeleide adeleide jest nieaktywny
Junior Member

Question Zmiana fryzury-prośba o pomoc

Witam
nie bede ukrywać, że trafiłam tu do Was przez przypadek i ... spodobalo mi sie
Szukałam akurat na internecie nowej fruzry, gdyż planuje cos zmienic w swoim wizerunku ...
Prosiłabym o jakies szczere porady, bede bardzo wdzieczna
Wyczytałam w internecie , że przy takich włosach jak mam najlepiej sprawdzą się krótkie i poldlugie fryzurki...
Przeglądając Wasze forum trafiłam na temat : http://ibeauty.pl/vbulletin/showthre...zury-1608.html
Moon400 pokazała tam super fryzury, które mi sie spodobały, ale mam zupełnie inny typ urody i kolor włosów niż dziewczyna, która w tym temacie prosila o porade ...
Mam strasznie zniszczone , wypadające ,cienkie i aktualnie bardzo ciemnobrazowe włosy do łopatek ( jako dziecko miałam gęste, ale prostownica i farby zrobiły swoje). Oczy ciemne, cera bardzo jasna ( czesto uzywam najjasniejszych podkladów).
Co myślicie , czy taka fryzurka bedzie mi pasowac ? ( naturalnie w ciemniejszym kolorze, bo wiem ze taki blond nigdy mi nie wyjdzie) A może macie jakieś inne ciekawe pomysły na mój wizerunek, chodzi mi o fryzure i kolor ( ostatnio dowiedzialam sie ze w takich "czarnych" wygladam bardzo blado) ? ( chciałabym włosy raczej poldlugie niz krótkie) Dodam tylko, ze prosilabym o jakies malo wymyslne fryzurki, gdyz mam max 30 minut rano na ulozenie włosów i nie jestem zbyt zdolna i żeby policzki byly zasloniete, gdyz moja cera nie jest bez skazy ahh.. i włosy średnio przetluszczajace- musze myc co 2 dzien .
I jeśli moge Was az tak wykorzystywac , to poprosilabym Was rowniez o opinie na temat mojego makijazu oczu ( gróna kreska malowana eyelinerem ,na dole kreska malowana czarna kredką i do tego cien - wlasciwie to nie wiem jakie kolory powinnam uzywac, najczesciej maluje brązowym, fioletowym , białym lub niebieskim)

Tu zdjecia:
W przedłużonych włosach: http://img233.imageshack.us/img233/513/47911753.jpg
2.najakutalniejsze : http://img267.imageshack.us/img267/7014/86315893.jpg, http://img844.imageshack.us/img844/6169/15891586.jpg
niestety nie mam zdjecia "z dzisiaj", ale włosy mam jak na tym drugim tylko dłuzsze i grzywka calkiem na bok juz zeszła ...
Ale sie rozpisałam .. z góry dziekuję za wszelkie opinie , porady , pomoc i czas poświecony na przeczytanie powyższej treści :* licze na Wasze dobre serce dziewczyny kochane
stare 16-01-12, 15:36
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Witaj!

Wg mnie ładną masz aktualnie fryzurkę. A jeśli chcesz zmienić swój wizerunek to fryzury moon400 powinny Ci pasować, bo grzyweczkę masz podobną, a przez ich wystrzępienie powinny zasłaniać część twarzy, zwłaszcza policzki, o które najbardziej Ci chodzi. Także jak najbardziej te fryzurki są dla Ciebie. Długość do ramion również wydaje się dla Ciebie odpowiednia

Co do makijażu oczu to na zdjęciach niezbyt dokładnie go widać. Najlepiej umieść jeszcze zdjęcie samych oczu,żeby było lepiej widać - wtedy na pewno coś doradzimy!

Pozdrawiam

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania