Letnie nowości Cirio

Letnie nowości Cirio

2139
0
PODZIEL SIĘ

Lato, wakacje to idealny czas do poznawania wszystkiego co nowe, jeszcze nie odkryte przez nas, tajemnicze. To czas poznawania nowych krajów, tradycji, ludzi. Nieznane krajobrazy i kolory wywołują w nas poczucie podróżników i odkrywców. Podróżując po całym świecie upajamy się również kulinarnymi tradycjami innych krajów. Poznajemy całkiem nowe smaki, zapachy i przepisy na smakowite dania.

Chcąc przybliżyć swoim klientom słoneczny świat Italii oraz jedyny w swoim rodzaju smak prawdziwej włoskiej kuchni, renomowana włoska marka Cirio może się pochwalić ośmioma kulinarnymi nowościami w swoim letnim menu.

Marka Cirio, jako włoski lider przetwórstwa pomidorów od ponad 100 lat, używa do produkcji swoich wyrobów tylko ściśle wyselekcjonowanych pomidorów, zbieranych w okresie ich największej dojrzałości. Ich proces technologiczny gwarantuje nieskazitelnie pomidorowy smak, zachowanie wszystkich właściwości odżywczych oraz długie przechowywanie bez użycia konserwantów.

Gwarancją jakości i naturalności produktów Cirio jest fakt, że wszystkie produkty powstają na bazie świeżo zbieranych pomidorów, a nie tzw. odpadów.

Wszystkie produkty posiadają wygodne i poręczne opakowania. Wyróżniające się na rynku specyficzne opakowania Cirio w postaci, zgrabnych puszeczek dwupaków czy tubek dają duże pole manewru podczas wakacyjnych wojaży, gdzie nie zawsze jest dostęp do świeżych warzyw albo po prostu brakuje nam czasu na długie gotowanie. Letnia przygoda czeka, i chcemy ją przeżyć jak najszybciej, a z drugiej strony, pragniemy pożywnego i zdrowego posiłku. W takich sytuacjach najnowsze produkty Cirio są niezastąpione i dają nam gwarancję świeżego smaku i smacznego posiłku czy przekąski.

Passata Rustica z bazylią

passata rusticaSztandarowy produkt Cirio Passata Rustica czyli wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji, zyskał smakowite towarzystwo w postaci przecieru pomidorowego Passata Rustica z bazylią. To wyjątkowy produkt na bazie świeżych, najbardziej dojrzałych włoskich pomidorów, przecieranych precyzyjnie przez sito o grubych oczkach. Z dodatkiem świeżej bazylii jest kwintesencją całej włoskiej kuchni i nie tylko. Passata Rustica (680g) z bazylią wzbogaca smak każdego dania z makaronu, dania mięsnego, wegeteriańskiego, zup i sosów.

La Bellissima

Najnowszy produkt Cirio, którego formuła jest unikalna na rynku polskim. To niezwykle aromatyczna pomidorowa pasta z warzywami z oryginalnym włoskim serem Parmigiano Reggiano (bez konserwantów). Idealna jako dodatek do kanapek, krakersów, kiełbasek oraz różnego rodzaju tapas i tortilli. Idealna do przygotowania tak modnego obecnie humusu i jego odmian. Jej wygodne opakowanie w postaci tuby (180g) zapewnia łatwość i szybkość przygotowania najprostszej przekąski chociażby dla niespodziewanych gości.

pasta pomidorowaWięcej na: www.cirio1856.pl

PODZIEL SIĘ
Poprzedni artykułTRIKI W PASTELOWEJ KOLORYZACJI WŁOSÓW
Następny artykułMOJA PRZYGODA Z HYBRYDĄ REALAC!
O urodzie piszę od ponad 15 lat (byłam wicenaczelną magazynu URODA, pisałam dla dwutygodnika VIVA!, prowadzę wydania specjalne PARTY Medycyna Estetyczna). iBeauty.pl powstało z potrzeby „bycia na swoim” i robienia tego, co kocham, czyli… pisania o urodzie :-) Uwielbiam testować kosmetyki! Jestem też współzałożycielką i redaktor naczelną portalu www.WirtualnaKlinika.pl o medycynie estetycznej. Można się ze mną skontaktować mailowo: redakcja@ibeauty.pl.