Strona główna DIETA I ZDROWIE ZDROWE ODŻYWIANIE SZYBKIE PRZEKĄSKI NA SYLWESTRA

SZYBKIE PRZEKĄSKI NA SYLWESTRA

0

Konfitury Owocowa Rapsodia świetnie łączą się z serami i mięsem. Zobacz, jak z ich pomocą ekspresowo wyczarować smaczne i efektowne przekąski na przyjęcie!

konfitury St. Dalfour, Owocowa Rapsodia, naturalne konfiturykonfitury St. Dalfour, Owocowa Rapsodia, naturalne konfitury

Lubimy konfitury Owocowa Rapsodia, ponieważ nie tylko są pyszne, ale też w 100% naturalne – produkuje się je wyłącznie ze starannie wyselekcjonowanych owoców i zagęszczonego soku owocowego, bez dodatku cukru, a ich wyjątkowa receptura – pochodząca z Francji – liczy kilkaset lat. Dzięki bogactwu smaków mogą też stać się dodatkiem do pysznych przekąsek na przyjęcie. Poniżej kilka inspiracji:

Morela i ser edamski

Połącz konfiturę morelową z serem edamskim i krakersami.  Spróbuj również z brzoskwinią.

morela z serem

Jeżyna i parmezan

Spróbuj delikatnych płatków sera parmezan z dodatkiem Jeżyny.

jeżyna z parmezanem

Żurawina z Jagodą z kremowym serkiem

Na krakersach rozsmaruj swój ulubiony serek, udekoruj Żurawiną z Jagodą.

żurawina z jagodą

Figa i mascarpone

Królewska Figa doskonale wydobędzie smak delikatnego włoskiego sera mascarpone.

Figa z mascarpone

Imbir z Pomarańczą z twarożkiem

Do tradycyjnych krakersów z  domowym twarożkiem dodaj szczyptę egzotyki: Owocowa Rapsodia Imbir z Pomarańczą lub samą Pomarańcz.

imbir z pomarańczą i twarożkiem

Pomarańcza z fetą

Ser feta, krakersy i Owocowa  Rapsodia Pomarańcz świetne połączenie na lekką kolację.

Brzoskwinia z serem Camembert

Brzoskwinia, francuski ser camembert i pełnoziarniste krakersy to dobry pomysł na wykwintną przekąskę.

brzoskwinia z camambert

Gruszka i ser brie

Brie możesz połączyć z wykwitną Gruszką, do tego dodaj świeżą, zieloną sałatę.

Gruszka z brie

Ananas i Mango z serem cheddar

Wyrazisty w smaku cheddar z dodatkiem Owocowej Rapsodii Ananas i Mango będzie smakował wyśmienicie.

ananas mango cheddar

Śliwka Mirabelka z Roquefort

Świeża sałata, francuski Roquefort na pełnoziarnistym pieczywie to dobry pomysł!

mirabelka roquefort

Malina z parmezanem

Wypróbuj klasyczną Malinę z klasykiem włoskich serów i pełnoziarnistym pieczywem.

malina z parmezanem

Truskawka z kozim serem

Wyrazisty w smaku kozi ser świetnie łączy się z Truskawką. Do tego możesz dodać pełnoziarniste pieczywo.

truskawka z kozim serem

Poprzedni artykułŚWIĄTECZNY SHINYBOX
Następny artykułSylwestrowa dieta
Anna Kondratowicz
O urodzie piszę od ponad 15 lat (byłam wicenaczelną magazynu URODA, pisałam dla dwutygodnika VIVA!, prowadzę wydania specjalne PARTY Medycyna Estetyczna). iBeauty.pl powstało z potrzeby „bycia na swoim” i robienia tego, co kocham, czyli… pisania o urodzie :-) Uwielbiam testować kosmetyki! Jestem też współzałożycielką i redaktor naczelną portalu www.WirtualnaKlinika.pl o medycynie estetycznej. Można się ze mną skontaktować mailowo: redakcja@ibeauty.pl.