Jeśli marzy Ci się romantyczny sylwester, a do tego jesteś fanką spa, połącz przyjemne z… przyjemnym i wybierz się na weekend sylwestrowy w Dworze Oliwskim. Zobacz szczegóły oferty.
Kilka słów o Dworze Oliwskim
To wyjątkowe miejsce o kameralnej i przyjaznej, a jednocześnie bardzo eleganckiej atmosferze. 5-gwiazdkowy hotel położony jest w zabytkowej części Gdańska – Oliwie, w otoczeniu parku. Hotel od 2005 roku należy do programu The Small Luxury Hotels of the World, zrzeszającego najbardziej luksusowe hotele z całego świata. Urzekającą atmosferę tworzy wystrój wnętrz – stylowy, romantyczny, dopracowany w każdym szczególe. Z pysznej, efektownie serwowanej kuchni słynie tutejsza restauracja, a w stylowej piwniczce możesz skosztować najlepszych win. W stylowym spa (basen, sauna sucha i łaźnia parowa, sanarium, jacuzzi, studio cardio i „sztuczna plaża”) czeka cię bogactwo zabiegów na twarz i ciało: spa Thalgo i ekskluzywnych Valmont (na twarz i dekolt). Zabiegi dla siebie znajdą też panowie.
Ze wszystkich tych atrakcji będziesz mogła skorzystać podczas specjalnego weekendu sylwestrowego!
Dwór Oliwski przygotował specjalną ofertę na wieczór sylwestrowy, która obejmuje:
- Wykwintne menu – uroczysta kolacja serwowana i bufety z zimnymi przekąskami, sałatkami i deserami
- Open bar – alkohole bez ograniczeń
- Intrygujący występ iluzjonisty
- DJ – gorące rytmy do białego rana
- Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, m.in.: weekend w Hotelu The Square w Kopenhadze dla 2 osób!
- Aperitif – Magiczny poncz
Cena zaproszenia: 450 zł od osoby
Dla gości korzystających z oferty sylwestrowej Hotelu Dwór Oliwski oferujemy nocleg w pokoju dwuosobowym w specjalnej cenie 399 zł za dobę ze śniadaniem.
W cenę pokoju wliczony jest możliwość korzystania z hotelowego SPA: basenu krytego, sauny suchej, sauny parowej, jacuzzi, sanarium, sztucznej plaży, studia cardio.
Menu sylwestrowe:
Amuse Bouche – mus z pieczonej dyni z kozim twarożkiem
Przystawka zimna – Pâté z jesiotra z foie gras na pomarańczowej konfiturze
Danie główne – Comber z sarny w cieście francuskim z bakłażanem i borowikami w vinaigrette pistacjowym
Bufet:
- Mięsa: pasztet z gęsi ze smardzami, rolada ze strusia z wędzonym łososiem, cielęcina z grzybami, rozbef wołowy z suszonymi pomidorami, królik z pistacjami
- Ryby: dorsz ze szpinakiem i marynowanym czosnkiem, turbot z mięsem ostryg, łosoś z camembertem i gruszką
- Sałaty: rukola z pomidorami cherry i Grana Padano, sałata nicejska z grillowanym tuńczykiem, penne z grillowanym kurczakiem i porem
- Danie gorące: po 24.00 gorąca Polewka Gdańska z pieczonym oscypkiem
- Desery: torciki z wytrawnej czekolady z koniakiem, tartaletki z owocami, truskawki w szampańskiej galaretce
- Napoje: kawa, herbata, woda mineralna, soki, napoje gazowane
- Open bar: Finlandia Vodka, Johnny Walker Red, Gin Seagram’s, Martini, wino białe i czerwone
O 24.00 lampka szampana
Zapraszamy!
Więcej na www.dworoliwski.pl