Strona główna DIETA I ZDROWIE ZDROWE ODŻYWIANIE MAGNUM W SREBRNEJ ODSŁONIE!

MAGNUM W SREBRNEJ ODSŁONIE!

lody magnum

Z okazji swojego 25-lecia marka wprowadziła na rynek limitowaną wersję loda – Magnum Silver! Poznaj też inne pyszne propozycje.

Marka Magnum w tym roku obchodzi swoje 25-lecie. Celebracja jubileuszu obchodzona będzie hucznie i na wszystkich poziomach. Odświeżono wszystkie opakowania produktów, które opatrzono logiem 25-tych urodzin, a także charakterystycznym dla Magnum motywem kruszącej się ponętnie grubej warstwy czekolady, spod której ukazuje się kremowe wnętrze loda. Patyczki lodów również oznakowano symbolem 25.

Na tę specjalną okazję powstała limitowana wersja loda – Magnum Silver o smaku Marc de Champagne (4,99 zł/100 ml) w mlecznej czekoladzie pokrytej srebrną polewą. Opakowanie loda wzbogacają bąbelki mieniące się srebrzyście elementami 3D.

Magnum Silver zabłyśnie wyjątkowo na specjalnej imprezie. Z okazji jubileuszu marka organizuje ekskluzywne przyjęcie urodzinowe, na które zaproszono gwiazdy, znanych bywalców warszawskich salonów oraz wszystkich, którzy przyczynili się do rozwoju marki przez ostatnie dwadzieścia pięć lat. Podczas tego wieczoru duet projektantów Bohoboco zaprezentuje specjalnie zaprojektowaną suknię, inspirowaną Magnum Silver. Suknię zaprezentuje Magdalena Mielcarz.

W upalne dni ochłodzenie wszystkim przyniesie także druga nowość – Magnum Mint (4,99 zł/110 ml) Kremowy lód miętowy w polewie z mlecznej czekolady obsypanej kawałkami karmelizowanego cukru. Marka Magnum to nie tylko kremowe, polane gęstą i zmysłową czekoladą pokusy na patyku. W ofercie znajdziemy również lody zamknięte w kubełkach. Do gamy czterech obecnych już na rynku smaków Magnum w kubełku (19,99 zł/450 ml) dołącza nowy – czekoladowy z sosem malinowym, kawałkami mlecznej czekolady oraz posypką z ciemnej czekolady.

Mmm! 🙂

magnum konferencja

10 kwietnia w restauracji Na Lato odbyło się śniadanie prasowe, podczas którego Algida zaprezentowała tegoroczne nowości. W stylowej srebrnej aranżacji podczas rozmów na kanapie prowadzonych przez Agnieszkę Cegielską zgromadzeni goście mogli usłyszeć m.in. o najnowszych trendach modowych i specjalnym projekcie sukni dla Magnum, tworzonej przez duet projektantów Bohoboco z okazji 25-tych urodzin marki. Na zdjęciach Agnieszka Cegielska, Karina Rokowska (Ice Cream Category Manager, Unilever Polska), Kamil Owczarek (Bochoboco), Michał Gilbert Lach (Bochoboco).

 

Poprzedni artykułLaura Mercier w Douglas
Następny artykułBEJDA MEDICAL
O urodzie piszę od ponad 15 lat (byłam wicenaczelną magazynu URODA, pisałam dla dwutygodnika VIVA!, prowadzę wydania specjalne PARTY Medycyna Estetyczna). iBeauty.pl powstało z potrzeby „bycia na swoim” i robienia tego, co kocham, czyli… pisania o urodzie :-) Uwielbiam testować kosmetyki! Jestem też współzałożycielką i redaktor naczelną portalu www.WirtualnaKlinika.pl o medycynie estetycznej. Można się ze mną skontaktować mailowo: [email protected]